Ana SayfaDizilerAğlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

İlgili Postlar

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Süreç Film imzalı Atv’nin yeni dizisi Ağlama Anne, gayri meşru bir çocuk olarak dünyaya gelen ve annesi Alev tarafından öldürülmek istenen Zeynep için iki kız kardeşin verdiği annelik savaşını konu alıyor. Dizinin ilk bölümü 7 Ekim Pazar günü, Atv ekranında  yayınlanacak.

Ağlama Anne Dizi Konusu:

Ablası Alev’in gayri meşru dünyaya getirdiği çocuğu Zeynep’i öldürmeye teşebbüs etmesinin ardından Zeynep’e sahip çıkan Damla, yıllar sonra Alev’in hapisten çıkarak, kızını geri istemesiyle tüm hayatı altüst olur. Hayatını verdiği Zeynep’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İki kız kardeşin verdiği annelik mücadelesinin arasına bir de Zeynep’in öz babası Adnan girecektir. Muhteşem bir hikaye izleyiciyi bekliyor…

Birce Akalay: ( Alev Fırıncıoğlu)

Zeynep’in “öz annesi”, Damla’nın ablasıdır. Adnan’ın geçmişte tek gecelik ilişki yaşadığı kadındır. Hırslı bir kadın olan Alev, sarhoş olduğu bir gece yaptığı tek hatayla tüm hayatını karartmıştır.

Birce Akalay kimdir?

Özlem Yılmaz: ( Damla fırıncıoğlu) 

Zeynep’in annesidir. Adnan’ın aşık olacağı kadın. Tüm hayatını, doğar doğmaz ölüme terk edilen bir bebeğe adamış fedakar bir kadındır. İyi niyeti ve saflığı ile iyi bir insandır.

 

Özlem Yılmaz Kimdir?

Cansel Elçin: (Adnan Alan)

Zeynep’in babası, Nedret ve Çetin’in oğlu, Özlem’in eşi, Mert’in eniştesidir. On sekiz yıl önce Alev’le birlikte olan, bugün Alev’in hala unutamadığı tek aşkı. Damla’nın ise aşık olacağı tek adam! Adnan başarılı ve geleceği parlak bir iş adamıdır.

Cansel Elçin Kimdir?

Sezin Akbaşoğulları: (Özlem Alan)

Adnan’ın eşi, Alya’nın annesi, Nevzat’ın kızı, Mert’in ablası. Özlem tüm hayatını, hatta nefretini bile kocası Adnan’a göre azaltıp çoğaltan bir kadındır. Zengin ailesi tarafından şımartılarak ve bolluk içinde büyümüştür.

Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Selim Bayraktar: (Ali Osman) 

Annesiz – babasız büyüyen Ali Osman’ı Kevser halası büyütmüştür. Anne ve babasını çocuk yaşta kaybetmek, erken yaşta büyümesine,  her işini tek başına halletmesine yol açmıştır.

Selim Bayraktar Kimdir?

Ekin Mert Daymaz: (Mert Bayer)

Nevzat’ın oğlu, Özlem’in kardeşi, Adnan’ın kayınbiraderi. Zeynep’in ilk ve tek aşkı. Mert ilkokul yıllarındayken anne babası boşanmıştır. Boşandıktan sonra Nevzat, Mert’i annesine bir daha göstermemiştir.

Ekin Mert Daymaz kimdir?

Aslıhan Malbora: (Zeynep Fırıncıoğlu)

Damla’nın kızı, Alev’in “gerçek kızı”. Mert’in aşık olduğu kız. Adnan’ın ise hiç bilmediği, varlığından bile habersiz olduğu kızı. Damla’nın bugünlere getirdiği Zeynep, geçmişinde olanlardan habersizdir. Annesi sandığı Damla, aslında teyzesidir.

Aslıhan Malbora Kimdir?

Turgay Kantürk:

Turgay kantürk 1961 yılında İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi’nde konservatuar tiyatro bölümü mezunudur. 2011 yılında rol aldığı Kuzey Güney dizisi ile hem ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

 

 

Turgay Kantürk Kimdir?

Nihal Koldaş:

Nihal Koldaş 1955 yılında Ankara’da doğmuştur.Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu ilk olarak 1989 yılında Cahide dizisinde karşımıza çıkmıştır.

 

Nihal Koldaş Kimdir?

Nisa Sofiya Aksongur:

Nisa sofiya aksongur 30 Mart 2011 doğumlu olan küçük oyuncumuz 7 yaşındadır. Daha önce Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Hanzade karakterini oynamıştır.

 

Nisa Sofiya Aksongur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler