Ana SayfaDizilerAğlama Anne Dizisinin Finalinde İzleyenler Gözyaşlarını Tutamayacak!

İlgili Postlar

Ağlama Anne Dizisinin Finalinde İzleyenler Gözyaşlarını Tutamayacak!

Yayınlandığı günden beri belli bir izler kitleye hitap eden ve Atv’de yayınlanan Ağlama Anne dizisi, Pazar akşamı final bölümüyle ekrana gelecek. Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizide en çok merak edilen, Alev’in kızına gerçeği açıklayıp açıklamayacağı idi. Ağlama Anne’de son bölümde neler yaşandı? Ağlama Anne’de izleyenleri nasıl bir final bekliyor? Ağlama Anne’de merak edilen her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

18 yıldır cezaevinde olduğunu, bir kızı olduğunu…

Dizinin final bölümünden yayınlanan 2. fragmanda, Hasan, kızını tehdit eden Çetin’in evine gidiyor. Adnan’ın da olduğu evde büyük bir tartışma yaşanacak. Bu arada Alev, herkesin olduğu bir anda Zeynep’e 18 yıldır cezaevinde olduğunu, bir kızı olduğunu anlatıyor. Zeynep, meraklı gözlerle neden onunla görüşmediğini soruyor. Alev, onu öldürmek istediğini şimdi bir annesi olduğunu söylüyor. Zeynep, durumu hala anlamıyor ve onun nerede olduğunu soruyor, Alev ise göz yaşları içinde “Karşımda” yanıtını veriyor.

13. bölüm 2. tanıtımda neler yaşandı?

Ablası Alev’in gayri meşru dünyaya getirdiği çocuğu Zeynep’i öldürmeye teşebbüs etmesinin ardından Zeynep’e sahip çıkan Damla, yıllar sonra Alev’in hapisten çıkarak, kızını geri istemesiyle, hayatını verdiği Zeynep’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İki kız kardeşin verdiği annelik mücadelesinin arasına bir de Zeynep’in öz babası Adnan gireceğini konu alan dizi Ağlama Anne’de 13. bölüm 2. tanıtımda neler yaşandı? Zeynep’in gerçeği öğrendikten sonra annesini affedip affetmeyeceğini ise final sahnesinde izleyeceğiz.

Ağlama Anne’de son bölümde neler yaşandı?

Zeynep, Adnan’ı baba olarak kabullenmeye başlar. Tam her şey duruldu derken Pınar sayesinde gördüğü fotoğraflar Hasan’ın yeniden patlamasına sebep olur. Zeynep, ne olduğunu anlamadan dedesinin peşinden hastaneye gider. Onu oradan kim kurtaracak? Adnan, boşanma işlemlerini askıya almışken Özlem, Zeynep’i kaçıran kişi olduğunu kimlere kendi ağzıyla söyleyecek? Peki bu son damla Özlem’in başına ne gibi işler açacak? Alya’dan kim ne ister? Bu defa polisler kimin için ve neden gelmiştir?

Zeynep’in “öz annesi”, Damla’nın ablası. Adnan’ın geçmişte tek gecelik ilişki yaşadığı kadın. Hırslı bir kadındır Alev. Sarhoş olduğu bir gece yaptığı tek hatayla tüm hayatını karartan Alev final sahnesinde izleyenleri gözyaşlarına boğacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler