Ana SayfaDizilerVurgun Dizisinden İlk Kareler Geldi!

İlgili Postlar

Vurgun Dizisinden İlk Kareler Geldi!

Yapımcılığını Gold Film’in yaptığı Vurgun dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başladı.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Kütük ve Begüm Birgören’in paylaştığı Vurgun dizisinin kadrosuna son olarak Aliye Uzunatağan, Cemal Toktaş, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdağan ve Elena Viunova da dahil olmuştu..

Hatırlanacağı gibi Deniz Çakır, 4. sezonu öncesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden özel hayatı nedeniyle gönderilmişti. Bu gelişmelerden aylar sonra Deniz Çakır, ekrana bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Vurgun Dizisine Sürpriz İsimler Dahil Oldu!

Deniz Çakır ve Erkan Petakkaya’nın Vurgun dizisinden yeni gelişmeler var!

Uzun bir aradan sonra dizilere geri dönen Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı  Vurgun dizisi, 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan fabrika sahibi Kemal’in (Erkan Petekkaya) hikayesini ekrana taşıyor.

Cemal Toktaş Kemal’in kardeşi Turan’ı, Aliye Uzunatağan yengesi Nezahat’i, Altan Erkekli ise amcası Erdoğan’ı canlandıracak.

Dizide İnanç Konukçu’nun Erkan Petekkaya’nın yakın arkadaşı Kayhan’ı canlandıracağı öğrenilirken, Elena Viunova, Turan’ın (Cemal Toktaş) sevgilisine hayat verek.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür’ün üstlendiği Vurgun dizisi Cuma akşamları ekranlara gelmesi planlanıyor.
Özel kanalların üç haftalık ara vereceği dönemde Vurgun dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Ancak Vurgun dizisinin ne zaman başlayacağına dair oyunculardan yada kanaldan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Çekimleri tüm hızıyla devam eden Vurgun dizisi çok yakında Fox TV’de ekranlara gelecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler