Ana SayfaDiziler2019'da Kanallarda En Fazla 1 Ücretsiz Dizi Olacak!

İlgili Postlar

2019’da Kanallarda En Fazla 1 Ücretsiz Dizi Olacak!

2019’da kanallarda en fazla 1 ücretsiz dizi olacak! Tüm dizilerin yeni yılla birlikte ekrana 3 haftalık ara vermesi haberleri, acaba diziler yayından mı kalkıyor mu söylentilerine yol açmıştı. Bir haber sitesinin iddiasına göre ise yeni yılda her kanal sadece bir ücretsiz dizi yayınlayabilecek. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Tüm Diziler Ekrana 3 Haftalık Ara veriyor!

2019’da kanallarda en fazla 1 ücretsiz dizi olacak!

2019’da kanallarda en fazla 1 ücretsiz dizi olacak!

Bir haber sitesi tarafından, dizi sürelerinin her geçen gün uzaması ve oyuncuların fahiş fiyatlar istemesine isyan eden kanal yöneticilerinin ücretli platforma geçmek üzere anlaşmaya varmak üzere olduğu iddia edildi.  

Dizi sürelerinin çok uzun, çok maliyetli olması ve her kanalda birden fazla yapımın yayınlanması üzerine kanal sahiplerinin ortak bir karar almak üzere bir araya geldiği haberleri izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 

Kanalların ücretli platforma geçeceği iddia edildi
Kanalların ücretli platforma geçeceği iddia edildi

Erkenci Kuş Dizisine Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?

Ortak karara varılırsa kanallar sadece bir dizi yayınlayabilecek

2019 yılının başında uygulanmaya başlayacağı iddia edilen bu karara göre her kanal günde sadece bir dizi yayınlayabilecek. Her kanalın kendi belirlediği dizisi dışında aynı gece başka dizi yayınlamama kararıyla, Ocak ayından itibaren dizilerin birçoğu ekrandan kalkacak.

Kanallar ücretli platforma geçmeye hazırlanıyor

2019 yılı Ocak ayı itibariyle her kanalın ücretli internet platformu olacağı haberini yapan sitede, sevdiği diziyi izlemek isteyenlerin ancak üye olup ücret karşılığında izleyebileceğini iddia edildi.

Medya patronları uzun dizi sürelerinin getirdiği yüksek maliyete karşı bu anlaşmada uzlaşabilirse, izleyiciler ücretsiz olarak günde sadece bir dizi izleyebilecek.

Reklam maliyetleri mi sistemi değişime itiyor?

Geçtiğimiz günlerde çıkan dizilerin yeni yılda yayından kaldırılacağı haberlerine açıklık getiren ünlü oyuncu Gülse Birsel, “Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı.” şeklinde durumu açıklamıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler