Ana SayfaÜnlülerFilmlerinde Oynamıştı: İbrahim Tatlıses’ten Suphiye Orancı Açıklaması

İlgili Postlar

Filmlerinde Oynamıştı: İbrahim Tatlıses’ten Suphiye Orancı Açıklaması

 

Son günlerde Türkiye’nin gündeminde yer alan Suphiye Orancı hakkında İbrahim Tatlıses’ten açıklama geldi. İşte o açıklamalar…

Uğur Dündar ve Metin Akpınar’a Suphiye Orancı’nın kızları tarafından açılan babalık davaları sonrasında Suphiye Orancı’nın kim olduğu, ünlü isimler ile nasıl bir araya geldiği merak edilmişti. Konunun ATV’deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşınmasıyla birlikte Suphiye Orancı’nın bir dönem filmlerde rol aldığı ortaya çıktı. Üstelik bu filmlerden birisi de İbrahim Tatlıses’in başrollerde oynadığı filmlerdi.

İbrahim Tatlıses’in 4 Filminde Figüranlık Yapmış

Programda konunun araştırılmasıyla birlikte Suphiye Orancı’nın bir dönem figüran olarak filmlerde yer aldığı ortaya çıkarıldı. İbrahim Tatlıses’in başrolde olması nedeniyle çok izlenen filmlerde görülen Suphiye Orancı, Yalan (1982), Yorgun (1983), Sarhoş (1986) ve Aşıksın (1988) filmlerinde yer aldı. Filmlerde farklı karakter ile karşımız çıkan Suphiye Orancı hakkında İbrahim Tatlıses’in gündeme gelmesi sonrasında imparator konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Filmlerinde Oynamıştı: İbrahim Tatlıses’ten Suphiye Orancı Açıklaması
Filmlerinde Oynamıştı: İbrahim Tatlıses’ten Suphiye Orancı Açıklaması

“Hatırlamıyorum”

İbrahim Tatlıses oynadığı filmlerde yer alan Suphiye Orancı hakkında “Hatırlamıyorum” dedi. Figüran olarak filmlerde oynadığı için kendisini tanımadığını ve bazı sahnelerde sadece arkadan geçip gittiğini gördüğünü söyleyen İbrahim Tatlıses, “Hatırlamıyorum. Arkada geçmiş öyle ama hatırlamıyorum. Figüranlardan biri… Prodüksiyon ondan sorumludur. Ben yönetmen ve oyuncuyum. Ben tanımam kimi getirdiklerini. Tanımıyorum yani…” dedi.

İbrahim Tatlıses bu açıklamalar ile Suphiye Orancı’yı tanımadığını ve hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. Bu açıklamalar sonrasında gündemde kızlardan birisinin babasının İbrahim Tatlıses olabileceğine yönelik spekülasyonlar da son bulmuş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler