Ana SayfaÜnlülerHakan Ural Türk Kahvesi Fiyatına İsyan Etti!

İlgili Postlar

Hakan Ural Türk Kahvesi Fiyatına İsyan Etti!

Her gün sabah kuşağında ekranlara gelen Hakan Ural, bu sefer içtiği kahve için istenen ücrete tepki göstererek gündeme geldi.

Türkiye’de magazinden siyasete kadar farklı alanlardaki açıklamalarıyla zaman zaman gündeme gelen Hakan Ural son açıklamasında ise kahve fiyatına isyan ederek çözüm bulunmasını istedi. En son Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilere yönelik açıklamaları ile eleştirilen ve sosyal medyada yeni bir tartışmaya neden olan Hakan Ural, bu sefer sitem etmesinin ardından büyük destek gördü. Zira son dönemlerde Türkiye’deki yiyecek ve içecek fiyatlarındaki pahalılık sosyal medyada konuşuluyordu. Bu durumlara karşı boykot çalışmalarına dahi başlanırken konuyla ilgili Hakan Ural’ın da açıklama yapması, boykot kararına daha fazla kişinin katılmasını sağladı.

Hakan Ural Türk Kahvesi Fiyatına İsyan Etti!
Hakan Ural Türk Kahvesi Fiyatına İsyan Etti!

“Türk Kahvesi 280 TL”

Açıklamasında bir AVM’ye gittiğini ve AVM’de Türk kahvesi içtiğini söyleyen Hakan Ural, tek kahve için hesabın 280 TL olarak geldiğini ifade etti. “Artık buna çözüm, çare bulsunlar” diyerek duruma karşı sitem eden ünlü isim “O ücreti nakit olarak verdiğinde için yanar. Kart veriyorsun okutup alıyor. Ama olur mu dediğin gibi bundan kazanmayın kardeşim… Dünyanın en küçük bardağı iki yudumluk bir şey… Bunları artık nasıl denetleyecekler ne yapacaklarsa yapsınlar. Artık buna bir çözüm, çare bulsunlar. İnsanların psikolojini etkiliyor, herkes isyan bayrağı açıyor…” dedi.

Hakan Ural geçtiğimiz haftada da iki porsiyon döner için 1370 TL verdiğini söyleyerek benzer bir tepki vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler