Ana SayfaÜnlülerİşte Benim Stilim Yarışmacısı Yağmur Taktaş Hakkında Korkunç İddia!

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim Yarışmacısı Yağmur Taktaş Hakkında Korkunç İddia!

İşte Benim Stilim yarışmasına katılmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş hakkında korkunç bir iddia bugün Türkiye’nin en önemli gündemlerinden birisi oldu. İşte detaylar…

İşte Benim Stilim’de yarışan ve iddialı yarışmacılarından birisi olan Yağmur Taktaş, uzun zamandan beri Amerika’da yaşıyordu. Ancak son günlerde farklı iddialar sosyal medyaya taşındı. İddialara göre Yağmur Taktaş Amerika’da eski sevgilisi tarafından öldürüldü…

Yağmur Taktaş Memleketinde Toprağa Verildi

Yağmur Taktaş’ın ölüm nedeni hakkında gündeme gelen bu iddialar konuşulurken Yağmur Taktaş memleketi Adana’da toprağa verildi. Ailesinin yaptığı ilk açıklamalarda cinayet şüphesi ile şikayetçi olduğu belirtildi. Eski sevgilisi ile daha önce de sorunlar yaşayan ve bir organını kaybetmek durumunda kalan Yağmur Taktaş’ın son gördüğü şiddet sonrasında yaşamını yitirdiği öne sürüldü.

İşte Benim Stilim Yarışmacısı Yağmur Taktaş Hakkında Korkunç İddia!
İşte Benim Stilim Yarışmacısı Yağmur Taktaş Hakkında Korkunç İddia!

“Benim Türkiye’ye Ölüm Gelir”

Amerika’daki dönemlerinde annesiyle görüşen Yağmur Taktaş’ın annesine “Benim ölüm Türkiye’ye gelir” şeklinde açıklamalar yaptığı öğrenildi. Yaşadığı sorunlar nedeniyle böyle bir açıklama yaptığı düşünülen Yağmur Taktaş’ın sosyal medya hesabındaki değişiklikler de dikkatlerden kaçmadı. Tüm gönderileri silinen ünlü ismin profil fotoğrafı ise korku filmlerinin ünlü karakteri Chucky oldu. 28 yaşındaki ünlü ismin neden, nasıl ve nerede öldürüldüğüne dair detaylar henüz belli değil.

1996 yılında Adana’da dünyaya gelen Yağmur Taktaş, eğitimini burada tamamladıktan sonra spor ve moda alanında çalışmalara başladı. 2016 yılında İşte Benim Stilim yarışmasına katılmasıyla Türkiye’nin tanıdığı Yağmur Taktaş, bu tarih itibariyle de pek çok model ve reklam çalışmalarında yer almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler