Ana SayfaÜnlülerFerhan Şensoy "Annelik Duygusu Harikaymış"

İlgili Postlar

Ferhan Şensoy “Annelik Duygusu Harikaymış”

2018 yılında Cem Öget ile hayatını birleştiren Müjgan Ferhan Şensoy eşi ile birlikte Cihangir’de görüntülendi.Dört aylık hamile olan Şensoy, “Annelik duygusu harikaymış” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir?

Gün Sayıyoruz

Öget, kendisine yöneltilen işinin hamilelik ile ilgili sorularına “Çok mutluyuz. Keyfimiz yerinde. Vakti gelince yaşanması gereken bir duygu olduğunu öğrendik.” şeklinde konuştu.  Öget, “Artık gün sayıyoruz” ifadelerini kullanınca, Ferhan Şensoy araya girdi ve “Bir dakika gün sayıyoruz derken, daha 5 ay var hayatım” dedi. Öget, elindeki bahar çiçeklerini anne adayı olan eşine aldığını söyledi.

Kilo Stresine Girmek İstemiyorum

Şensoy, “Hamilelikte kilo almaktan korkuyor musunuz?” sorusuna, “Ben pandemide de epey bir kilo almıştım. İlk defa yaşadığım bir süreç onun keyfine varmak istiyorum. Annelik duygusu harikaymış. Annemi şimdi daha iyi anlıyorum. Bebeğime zarar gelicek şeyleri yememeğe dikkat ediyorum. Çok kilo stresine sokmak istemiyorum kendimi” ifadelerini kullandı.

“Kız olsa da erkek olsa da ikisi de bizi çok mutlu edecek”

Ferhan Şensoy hamileliğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu, “Çok heyecanlıyız tabii bu durumu bir süredir biliyoruz, yakın arkadaşlarımız ve ailelerimizle paylaşmıştık. Sosyal medyada açıklamak için biraz zaman geçmesini bekledik. İlk aylar sık kontrollerin olduğu dönemler şükür bir zorluğunu görmedim. İştahım yerinde onun dışında böyle özel bir aşerme durumum olmadı. Kız olsa da erkek olsa da ikisi de bizi çok mutlu edecek. Birkaç gün sonra cinsiyet belli olacak. Doğumu burada yapmayı düşünüyoruz, ailelerimizle bir arada olmayı isteriz.” açıklamasını yapmıştı.

Ferhan Şensoy kızının düğününe katılmadı mı? Kızı Müjgan Ferhan Şensoy yanıt verdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler