Ana SayfaÜnlülerDemet Şener Kürdanı Nasıl Yuttu?

İlgili Postlar

Demet Şener Kürdanı Nasıl Yuttu?

Demet Şener, önceki gün Bebek’te diyetisyeni ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda su içtiği bardaktan kürdan yutan eski manken, bağırsağının nasıl delindiğini anlattı. Detaylar haberimizin devamında…

Demet Şener Kimdir?

Bardağın İçindeki Kürdanı Yuttum

Demet Şener geçtiğimiz gün yürüyüşte muhabirlere yakalandı. Sağlıklı beslenen Şener kendine iyi baktığını söyledi.

Magazin Hattı’nın haberine göre; geçtiğimiz haftalarda su içtiği bardaktan kürdan yutan Şener, “Evet, öyle bir talihsizlik oldu. Bardağın içindeki kürdanı yuttum. Yutarken tabi ki hissettim fakat evdeki çalışan bana kürdan olduğunu söylemedi. Onun içerisine atmış, o da korkusundan herhalde söylemedi. Bir kötü niyeti zaten olamaz” dedi.

Böbrek Taşı Düşürüyorum Dedim

Şener yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Ben bir hafta sonra inanılmaz ağrılarla hastaneye gittim. ‘Herhalde böbrek taşı düşürüyorum’ dedim. Çünkü unuttum ben onu, o gün acıdı boğazım bir şey yırttı… Bir kağıt falan kaldı diye düşündüm. Baktılar ultrasonla kürdan olduğu için hiçbir yerde gözükmedi. Ama kan değerlerimde inanılmaz bir şey var. Bağırsağımı deldiği için bayağı da kan kaybetmişim o bir haftalık sürede, değerlerim değişik çıktı… Doktorum, ‘Şu anda tehlikeli, sana acil kamerayla bakmam lazım’ dedi. Beş dakikalık bir işlem diye girdim, gözümü açtığımda 1,5-2 saate yakın zaman geçmiş. ‘Kürdan çıkardık’ dediler kursağından. O zaman aklıma geldi, o yuttuğum şey kürdanmış. Atlatmış oldum. Üç gün hastanede kaldım.”

Dudaklarımda 25 Yıldır Dolgu Var

Şener kendisine yöneltilen “Estetik hakkındaki düşünceniz ne?” sorusuna; “Estetiği karşı değilim. Dudaklarımda 25 yıldır dolgu var. Onun dışında botoksum, hiçbir estetiğim yok. Kim ne isterse onu yaptırsın. İleride ben de yaptırırım. Hatta şimdi doktoruma söyledim ‘Ne olur biraz yap’ diye. O da ‘Şu an seni çok dondurmak istemiyorum’ diyerek reddetti.” diyerek yanıt vermişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler