Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin Eleştirilere Yanıt Verdi!

İlgili Postlar

Berna Laçin Eleştirilere Yanıt Verdi!

Ünlü oyuncu Berna Laçin koronavirüs aşısı olduğunu açıkladı. 50 yaşındaki Laçin’in aşı olmasına sosyal medyada tepkiler geldi. Laçin ise eleştirilere “Arkadaşlar 212’liyim. Basın çalışanı olarak tanımlanmış aşı!” yanıtını verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Takipçilerinin Tepkisini Çekti

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla BionTech aşısı olduğunu duyurdu. Laçin’in aşı olması bazı takipçilerinin tepkisini çekti.

Laçin, “Sana nasıl sıra geldi?” diye soran takipçilerine, “Arkadaşlar 212’liyim Basın çalışanı olarak kartı olanlara tanımlanmış aşı” cevabını verdi. Laçin ayrıca, “Bu arada ‘ben aşımı bir başkasına devredebilir miyim?’ diye sordum, olmuyor, bu da bilginize. Bu arada eNabız üzerinden sık sık kontrol edin. Ben de öylesine diye baktım ve şaşırdım, her an size de çıkabilir . Piyango reklamı gibi oldu ama çıkınca insan ikramiye çıkmış gibi hissediyor” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın’dan Berna Laçin’e Sert Sözler!

Geçtiğimiz yıl Zümrüt Apartmanı kitabından sonra Elif Şafak’ın Mahrem adlı kitabında da pedofili içeriklerinin olduğu yönünde haberler çıkmıştı. Bunun üzerine Berna Laçin, kitabı beğenmesiyle eleştirilince açıklama yapmıştı. Berna Laçin’in açıklaması herkes tarafından tepki toplamıştı. Laçin’e Demet Akalın’dan da tepki gelmişti.

Berna Laçin, ”Pusuda kısılmış bekleyip de dur şimdi bir açığını bulalım da saldıralım kafası işlemez! Tutturamazsınız! Neymiş, daha önce ödüllü bir romanı beğendiğimi söylemişim de orada da çocuğa taciz-tecavüz varmış! Ha buradan tutturacaksınız öyle mi? Yine de #herşeyçokgüzelolacak. Çocuk istismarını bir film ya da kitapta anlatmak pedofili değildir, buna özendirmek, bunu normal olarak yansıtmak pedofilidir. O zaman hiç tecavüzü filan konu alan film olmasın! Ama cehaletin de bir sınırı olsun ya bunları mı konuşacağız oturup Twitter’da…” açıklamasıyla tepkileri üzerine toplamıştı.

Berna Laçin’e Deprem Paylaşımından Dolayı Soruşturma Açıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler