Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin'e Deprem Paylaşımından Dolayı Soruşturma Açıldı

İlgili Postlar

Berna Laçin’e Deprem Paylaşımından Dolayı Soruşturma Açıldı

Evvelki gece Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Twitter paylaşımından dolayı tepki alan Berna Laçin’e Şok!..Ünlü oyuncu Cumhuriyet Savcılığı soruşturma açtı! Detaylar Haberimizde..

Berna Laçin’in Pedofili İfadeler İçeren Kitap Yorumu Herkesi Kızdırdı

Berna Laçin’e Sosyal Medya Paylaşımından Dolayı Soruşturma Açıldı!..

Önceki akşam Elazığda yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Twitter hesabından bir paylaşım yapan Berna Laçin eleştiri oklarını üzerine çevirmişti. 6.8 büyüklüğündeki deprem paylaşımı ünlü sunucunun başını yakarken Savcılıktan da kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Berna Laçin’e deprem paylaşımından dolayı soruşturma açıldı.

Berna Laçin Kimdir?

 

Berna Laçin ile ilgili görsel sonucu

Berna Laçin Depremin Şiddetinin Yanlış Aktarıldığını Vurgulamıştı!..

Ünlü oyuncu Berna Laçin, önceki gece Elazığ’da oluşan deprem felaketinin ilk önce 6.8 sonrasında da 6.5 büyüklüğünde olduğuna dair açıklaması yapılmasının peşinden bazı sözleriyle Twitter paylaşımı yapmıştı.

 

İşte Berna Laçin’in Başını Yakan Twitter Paylaşımı;

Cumhuriyet Başsavcılığı Hemen Harekete Geçti!..

Ünlü oyuncunun deprem paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkat çekince tepkiler çığ misali büyüdü. Provokasyon içerikli sayılan bu paylaşım Cumhuriyet Savcılığını harekete geçirdi.

Deprem paylaşımıyla tepki çeken Berna Laçin'e soruşturma açıldı

Berna Laçin Kızılay’a da Tepki Gösterdi.

Türkiye’yi derin üzüntüye boğan Elazığ depreminde yaşamını yitiren yurtdaşların sayısına değinmediği için ağır eleştirilen Berna Laçin bu sefer Kızılay’a da tepki gösterdi. Yardım taleb eden Kızılaya; “Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak ? Onca toplanan deprem vergisine ne oldu?” diyerek tepki gösteren Berna Laçin Kızılay’dan cevap gecikmedi.

 

Sosyal Medya Kullanıcılarının Tepkisi Sert Oldu!..

“Ölen insanlar varken senin aklın nerede”  gibi sözlerle eleştiriler yağarken Berna Laçin’in peş peşe yaptığı paylaşımlara; “Bir tek insanımızın burnu kanamasın ben vergiye razıyım. Ne kepazeliktir” şeklinde tepki oklarını iyice üzerine çekmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler