Ana SayfaÜnlülerTaner Ölmez Hayır Demişti, Ece Çeşmioğlu İse Evleniyoruz Diyor

İlgili Postlar

Taner Ölmez Hayır Demişti, Ece Çeşmioğlu İse Evleniyoruz Diyor

Sevilerek izlenen dizi Mucize Doktor’un ‘Ali Vefa’sı oyuncu Taner Ölmez ile sevgilisi oyuncu Ece Çeşmioğlu evleniyormu ? Daha önce evlilik iddialarına hayır diyen yakışıklı oyuncu’nun sevgilisi Çeşmioğlu bakın ne seöyledi Detaylar Haberimizde..

Taner Ölmez Hayır Demişti, Ece Çeşmioğlu İse Evleniyoruz Diyor

Mucize Doktor dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Ali Vefa’ya can veren Taner Ölmez ile kendisi gibi oyuncu olan ve bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Ece Çeşmioğlu’na yaptığı evlilik teklifi dedikodularını yalanlamıştı. Güzel oyuncu Ece Çeşmelioğlu ise Show tv de konuk olarak katıldığı bir programda ise defa konştu.

Taner Ölmez Kimdir?

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Taner Ölmez yalanladı, Ece Çeşmioğlu doğruladı! Ünlü çift evleniyor

Ece Çeşmioğlu: “İlk Defa Burada Söylüyorum”

Ece Çeşmioğlu’na evlilik teklifinde bulunduğu iddiasına “Ben de gazetelerden okuyorum” cevabını veren Taner Ölmez diyerek net cevap vermezken yaşadığı heyecanı Show tv de katıldığı programda tüm samimiyeti ile anlatan sevgilisi Ece Çeşmioğlu, “İlk defa burada söylüyorum” diyerek sözlerine devam etti.

Taner Ölmez Ece Çeşmioğlu ile ilgili görsel sonucu

“Yes Diye Çığlık Attım”

Ece Çeşmioğlu, “Yes’ diye çığlık attım” diyerek samimi itiraflarına devam eden güzel ouncu çok fazla detay vermek istemediğini de ilave etti. Teklifi yurtdışında aldığını da doğrulayan Çeşmelioğlu bir kes daha Brugge’ye gitmek istediğini de paylaştı.

En Son Dakika Magazin Haberleri Burada!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler