Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin İsyan Etti

İlgili Postlar

Ece Seçkin İsyan Etti

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, babası Eyüp Seçkin ve babaannesi Necla Seçkin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Seçkin, “Allah rızası için evinizde oturun, virüsü yaymayalım.” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Allah Rızası İçin Evinizde Oturun

Ece Seçkin, koronavirüse karşı takipçilerini dikkatli olmaları konusunda uyardı. Babası ve babaannesinin virüse yakalandığını duyuran Seçkin, “Bugün babam ve babaannemin pozitif çıkmış olmalarının şokuyla uyandım. Yaşadığım korkuyu daha önce pek yaşamadım, insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez, o kadar önleme rağmen babacığım ve babaanneciğim hastalandı. Allah rızası için evinizde oturun, virüsü yaymayalım.” dedi.

Ece Seçkin Pilot Nişanlısıyla Avrupa’dan Vatandaşlarımızı Getirdi!

Durumları İyi

Babası ve babaannesinin sağlık durumlarının iyiye gittiğini belirten şarkıcı, “Babaannem 93 yaşında. Allah’a şükür aşısını olmuştu. Aşı koruyor onu. Babam genç olduğu için aşıları henüz yapılmamıştı ama durumu iyi. Her gün yemeklerini götürüyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum. Allah’ın izniyle iyileşecekler. Genel durumları iyi çok şükür” ifadelerini kullandı.

Ece Seçkin ve Pilot Nişanlısı Evleniyor

Pilot nişanlısı Çağrı Terlemez ile ilişkilerinde 3. yılı geride bırakan Seçkin, “Kısmetse düğünümüz eylül gibi olacak. Güzel bir düğün istiyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Seçkin, “Pandemi olmasaydı 2020’nin Haziran ayında evlenmiş olacaktık. Dolayısıyla ailelerimiz de ‘Hadi ama artık’ demeye başladı. Kısmetse düğünümüz eylül gibi olacak. Güzel bir düğün istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Ece Seçkin TikTok’ta Kırılması Zor Bir Rekora İmza Attı..

Farklı tarzı vede imajıyla son dönemlerde özelliklede Z kuşağının yakın takipçisi olduğu genç yıldızlardan Seçkin, son çıkardığı “Acayip İyi” parçası için TikTok profilinde “dans challenge” hareketine start vermişti. Bu Video tüm dünyada 8.2 milyar kez izlenerek bir rekora imza attı.

Dans Challenge Hızla Dünyaya Yayıldı..

Ünlü popçu, en popüler uygulamalardan olan TikTok’ta takipçileri için yayınladığı bu görüntülerle kendi sevenleriyle en büyük  etkileşimlerinden birine girerek dans akımı başlattı ve “dans challenge” akımı tüm dünyaya kısa bir sürede yayıldı.

Acayip İyi’yi Gençler Çok Beğendi!..

Ünlü popçu’nun “Acayip İyi” şarkısı ise son dönemlerde genç dinleyici tarafından oldukça dikkat çekmişti. Daha çok K-Pop kültürünün belirgin olduğu parça, gençler arasında çok popüler oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler