Ana SayfaÜnlülerEce Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu Çiftinden Evlilik Sorusuna Yanıt

İlgili Postlar

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu Çiftinden Evlilik Sorusuna Yanıt

Ece Erken, geçtiğimiz yıl sansasyonel bir şekilde aşk yaşamaya başladığı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ikiliden Erken, ‘evlilik’ sorularına, “Öyle bir kararımız olursa paylaşırız” şeklinde yanıt verdi.

Sizinle Paylaşırız

Sunucu Ece Erken, önceki gün bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Bebek’te görüntülendi.

Muhabirlerle sohbet eden çifte, yakın zamanda evlenecekleri yönündeki iddialar soruldu. Ece Erken, konuyla ilgili, “Öyle bir kararımız olursa paylaşırız” diye konuştu.

Seren Serengil Gündeme Getirmişti

Ece Erken’in, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşaması uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı. İlişkilerine yeniden şans veren çiftin geçtiğimiz haftalarda evleneceği iddia edilmişti. Söylentiyi gündeme getiren isim ise Seren Serengil olmuştu.

Serengil, sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını yayınlayan Erken’in paylaşımına kayıtsız kalmamıştı. Seren Serengil, “Evlilik tarihini açıklayın. Yoksa pazartesi ben söylerim” yorumunu yapmıştı. Erken ise, Serengil’in yorumuna, “Seni çok seviyoruz” yanıtını vermişti.

Evlilikten Korkuyorum

Erken, geçtiğimiz günlerde ‘Evlenmek istiyor musunuz?’ sorusuna şu yanıtını vermişti:

‘Yok’ desem yalan olur, ‘evet’ desem de yalan olur. Çok kafam karışık bu konuda. İki kez evlenip boşandım. Hatta şu anki ilişkimden de teklif aldım. Tektaş yüzük bile taktım ama evlilikten çok korkuyorum.

Ben evlilik ve sevgili konusunda başırılı bir kadın değilim. Her kavgada ayrılmak gerekiyormuş gibi geliyor. Normal insan gibi kavga edemiyorum. Kavgayla tartışmayla çözülecek şeyleri beceremiyorum. Evlilik bazen kelepçe gibi geliyor… Ama kapım aralık, tam açık değil…

Neler Oldu?

Sunucu Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yasak aşkı geçtiğimiz yıl magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili, “9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım” açıklamasını yapmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun o dönem eşi olan Benan Mahmutyazıcıoğlu ise, Erken’in, gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini gösteren görüntüleri paylaşmıştı. Mahmutyazıcıoğlu, ardından Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu.

Ece Seçkin Pilot Nişanlısıyla Avrupa’dan Vatandaşlarımızı Getirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler