Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları 47. bölüm fragmanları yayınlandı! Yağız’ın şüpheleri iyice artıyor

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları 47. bölüm fragmanları yayınlandı! Yağız’ın şüpheleri iyice artıyor

Fazilet Hanım ve Kızları 47. bölüm fragmanlarının yayınlanmasının ardından, yeni bölümde tüm gözler Yağız’a çevrilmiş durumda. Son bölümde Hazan, annesi gibi entrikacı davranarak, Kerime ve Hazım Bey’e ait sırrın olduğu CD’yi Yağız’ın izlemesine sebep olacaktır. Diğer taraftan Sinan ise sürekli üstü kapalı olarak Yağız’a öz abisi olmadığını kinayeli bir şekilde vurgulamaktadır. Sinan, bu tür davranışlarıyla yeni bölümde de Hazan’ı duygusal yönden yıpratmaya devam ediyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi çırpındıkça daha da batıyor!

Yağız, gerçekleri öğreniyor…

Ece’yi yalıda bir türlü bulamayan Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmıştır. Fazilet, Ece konusunda Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğuyla iyice annesinden soğuyan Hazan, sanki Fazilet’le aralarına duvar örmüştür.  Yeni bölümde Kudret, Fazilet’i nereden tanıyor çok merak edilirken; Kudret’le yüzleşmekten çok çekinen Fazilet, kırdığı potla hem kendisini hem de Yasemin’i tehlikeye atmıştır.

Hazan, yeni bölümde annesinin uyguladığı taktiklerle hareket etmeye karar vermiş ve Yağız’ı, hayatının şokunu yaşatacak bir gerçekle karşı karşıya bırakacaktır. Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Hazım Bey’in ise Yağız’ın öfkesi karşısında adeta eli kolu bağlanmıştır.

Fazilet Hanım ve Kızları final mi yapıyor? Yeni sezonda devam edecek mi?

İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 47. Bölüm Ön İzlemeleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler