Ana SayfaDizilerJet Sosyete Dizisi İçin Yolun Sonu Gözüktü! Final Mi Geliyor?

İlgili Postlar

Jet Sosyete Dizisi İçin Yolun Sonu Gözüktü! Final Mi Geliyor?

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Jet Sosyete final mi yapacak? İşte konuyla ilgili gelen son bilgiler ve iddialar.

Türkiye’de yaptığı dizilerle çok sevilen ve komedi konusunda en yetenekli isimlerden birisi olan gösterilen Gülse Birsel, son olarak Jet Sosyete ile ekranlara geri dönüş yaptı. Avrupa Yakası gibi fenomen dizilerle geniş bir takipçi kitlesine ulaşmayı başaran Gülse Birsel’in Jet Sosyete ile beklentilerin altında kaldığı ve dizinin final yapabileceği iddia edildi. Konuyla ilgili değerlendirmeler ise Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici’den geldi.

Jet Sosyete Final Mi Yapacak?

Star TV’de yayınlanan dizi için 2018-2019 yayın hayatında herhangi bir planlanmanın yapıldığı iddia edilirken Biçici bu konuda oldukça net açıklamalarda bulundu. Dizinin bu yıl itibari ile final yaparak ekranlara veda edeceğini söyleyen Biçici, Gürse Birsel’in de bu duruma karşın hazırlık yaparak Aile Arasında filminin devam filmini çekme kadına hazırlıklara başladığını belirtti. “Jet Sosyete” gidiyor “Aile Arasında 2” geliyor! Başlığı ile bu gelişmeyi köşesinden duyuran Sinan Biçici, setten gelen bu haberlerin güvenilir kaynaklardan geldiğini ve bu bakımdan dizi sevenlerinin bu yıl diziye veda etmek zorunda olduğunu söyledi.

Aile Arasında Çok Sevilmişti

Geçtiğimiz aylarda beyazperdeye gelen Aile Arasında filmi, kısa süre içerisinde beğenilirken gişede 5 milyon rakamını geride bırakmayı başarmıştı. Bu başarının ardından filmin devamının çekilmesi beklenirken, beklentilerin gerçekleşeceği de Jet Sosyete haberleri ile kesinleşmiş oldu.

Gülse Birsel Kimdir?

Jet Sosyete Oyuncuları Kimler?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler