Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları dizisi çırpındıkça daha da batıyor!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi çırpındıkça daha da batıyor!

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi, ekranda yer almaya devam ediyor. Oysa sosyal medya gündeminde dizi ile ilgili birçok eleştiri yapılmıştı. Dizinin eski izleyicileri, dizinin kötü gidişatı nedeniyle diziyi izlemekten vazgeçtiğini söylüyor. Yani güzel başlayan dizi, çok izleyici kaybetti…Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi, Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Fazilet’in iyi anlaşılmadığı görüşünde ve gerçekçi, duyarlı bir anne modeli ile karşı karşıya olduğumuzu düşünmekte…İşte detaylar

Fazilet Hanım ve Kızları İyice Saçmaladı!

İşte o yazı:

Fazilet Hanım Ve Kızları Dizisi Çırpındıkça Daha da Batıyor…

Kurguların dünyasında annelerin sürekli kendi çocuklarının geleceğini kurmak için hamleler yapmaları, onların yaşam biçimlerini tasarlamak için iş çevirmeleri kanıksanmış bir durum. Ancak bazı senaryolar var ki, onların öykü akışında bu tip annelerin daha göze batıcı ve gerçek yaşamla paralel yaratıldıklarını görmekteyiz. Nitekim reyting sıralamasındaki anlamsız gerilemesine karşın sosyal medyada yükseklerde bulunan ‘Fazilet Hanım ve Kızları’nı sevilen bir yapım haline getiren Fazilet Hanım da bunlardan biri!

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kızlarının kendi yaptığı hatalara düşmelerini istemediği için her türlü baskıya karşı mücadele veren… Bu dünyadaki egemen gücün para olduğunu onlara göstererek önüne çıkan fırsatları değerlendirmeye uğraşarak kıymeti bilinmeyen anneliğin ne denli acı olduğunu yansıtan Fazilet Hanım, kendisine layık görülen ‘paragöz’ etiketine karşın alabildiğine gerçekçi ve duyarlı bir anne modeli olarak çıktı karşımıza. Yaptıklarıyla, yanlış anlaşılsa dahi onun yegâne emeli kızlarının geleceğini güvence altına alıp sefaletten uzak yaşamalarını sağlamaktı neticede. Bu uğurda hedefe odaklı basit oyunlar çevirdi. Sürekli yalıyla mahalle arasında mekik dokudu. Kızlarının önünü kesecek olumsuzlukları engellemeye çalıştı.

Lakin Nazan Kesal canlandırmasıyla yıldızlaşan Fazilet Hanım tüm bu uğraşlarının karşılığını dilediği gibi alamadı. Ne Hazım’la evlenmesine rağmen aklı çocuğunun babasında kalan Ece rahat yüzü gördü, ne de yüz güzeli seçilip Sinan’la nişanlanarak Fazilet Hanım’ın hayalini gerçekleştirir gibi dururken kalbini Yağız’a kaptırdığını anlayan Hazan mutluluğa kavuştu. Hal böyle olunca da yalıya yerleşerek zengin hayatı sürmenin saadet getirmediğini çok derinden hissedip hissettiren Fazilet Hanım, çırpındıkça batan dertli anneler sınıfında yerini alıverdi. Örnek alınası bir karakter olarak da hafızalara kazındığı muhakkak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler