Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de yer yerinden oynuyor! Yeni sürprizler adrenalin yükseltecek!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de yer yerinden oynuyor! Yeni sürprizler adrenalin yükseltecek!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümü ile nefes kesmeye hazırlanıyor. Dizinin yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde, izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak yeni sürprizler var. Dizinin yeni bölüm fragmanlarında dikkat çeken ayrıntılar, katilin kim olduğunun sinyalini veriyor. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümünden detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler’de katil o isim mi?

Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölümünde neler olacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yarın akşam yayınlanacak olan 29. yeni bölümünde, Sarmaşık, sarmaşığa dolanıyor. İşler iyice sarpa sararken, arkadaş gibi görünen dört ezeli rakip arasında gerilim artıyor.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Son zamanlarda adeta silkelenip kabuğundan kurtulan ve intikamını almak için kolları sıvayan Oya, Serhan ile aşk yaşadığını Merve’ye itiraf ediyor. Merve, bu itiraf ile hırsını alevlendiriyor. Merve Oya arasında ipler iyice geriliyor. Kaza sırasında kendisini ölüme terk eden Merve’den intikamını almak için kendine söz veren Oya, intikam uğruna her şeyi göze alıyor.

14 Mayıs reyting sonuçları: Zirvede kim var? Çukur mu? Söz mü?

Diğer taraftan, Oya’nın kocasıyla aşk yaşadığını itiraf etmesinin öfkesini taşıyan Merve, kolları sıvıyor. Adeta ezeli düşmen olan Oya ve Merve, devlerin çarpışmasını yaşayacak. Merve, ipleri Oya’ya bırakmaya hiç de niyetli değil. Her zaman olduğu gibi, yine kazanmak uğruna her şeyi yapmaya hazır. Gözünü hırs ve intikam bürüyen Merve, Oya’ya ne yapacak?

Öte yandan, dizinin yeni bölümünde Mehmet yaşam mücadelesi veriyor. Arzu’yu öldürmek için plan yapan Burcu, yanlışlıkla Mehmet’e mi bir şey yaptı?

Serhan, tüm olanlara ve yaşadıklarına rağmen Oya ile aşkını yaşamaya karar veriyor. Önünde hiç de aydınlık günler olmadığının farkında olan Serhan, her şeye rağmen Oya’dan vazgeçemiyor.

Komiser, cinayeti çözmeye kararlı. Savcılık tarafından dosyanın kapatılmasına rağmen cinayeti çözmek için yeni yollar arayan komiser, Taylan’ı buluyor. Karşısında komiseri gören Taylan, aniden panikliyor ve kaçmaya başlıyor. Taylan’ın kaçışı, cinayeti onun işlediğinin sinyalini veriyor. Peki katil gerçekten Taylan mı? Taylan kimi öldürmüş olabilir? Kurban kim? Ufak Tefek Cinayetler’de cinayetin çözülmesine az kaldığı belli oluyor. Gerçekler çok yakında gün yüzüne çıkabilir.

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm 2. fragman

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler