Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen, Görümcesiyle İlgili İddiaları İlk Defa Açıkladı!!!...

İlgili Postlar

Fahriye Evcen, Görümcesiyle İlgili İddiaları İlk Defa Açıkladı!!!…

Başarılı oyuncu Burak Özçivit ile musmutlu bir yuvası olan güzel oyuncu Fahriye Evcen’in son zamanlarda görümcesi Burçun Özçivit ile aralarının olmadığı konuşuluyordu. Güzel oyuncunun, eşi Burak Özçivit’in kız kardeşi olan Burçun Özçivit’in arasında büyük bir kavga çıktığı ve Fahriye Evcen’in görümcesini sosyal medya hesabından sildiği iddiası ise magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Magazin severler, Fahriye Evcen ile görümcesinin neden kavga ettiğini merak ediyorken güzel oyuncu sonunda  sessizliğini bozdu. İşte Fahriye Evcen’in görümcesini silme sebebinin Detayları Haberimizde..

Fahriye Evcen Ve Görümcesi Burçun Özçivit Arasında Neler Oluyor?..

Fahriye Evcen, Görümcesiyle İlgili İddiaları İlk Defa Açıkladı!!!…

Çıkan iddiaya göre; güzel oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in kız kardeşi Burçun’la büyük bir tartışmaya giriştiler. Ünlü Çiftin aileleri, kavgayı öğrenince ikiliyi aralarını yapmak için hemen harekete geçti. Fakat Burçun Özçivit’i hayatından tamamen çıkaran Fahriye Evcen, barışmaya pek yanaşmadı.

Burak Özçivit Kimdir?

Görümce Burçun Özçivit bu sebeble yeğeni Karan’ın 1. yaş gününü kutlayamadı. Öte yandan Burak Özçivit’in kız kardeşi ve eşi arasında kaldığı içinde zor dönemler atlattığıda söylentiler arasında.

Fahriye Evcen Kimdir?

Güzel Oyuncu Fahriye Evcen Açıklama Yaptı!..

Güzel ouncu, iddialarla alakalı açıklama yaptı;

“O hesap, aktif kullanılmayan bir hesap. Yazıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Aramızda yansıtıldığı gibi bir sorun kesinlikle yok.”

Fahriye Evcen’den Duygu Yüklü Sözler..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler