Ana SayfaÜnlülerEzo Sunal Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Ezo Sunal Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Ezo Sunal sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Doğumdan 5 gün sonra koronavirüs olan Ezo Sunal, son durumunu paylaştı. İşte Ezo Sunal’ın o açıklaması;

Ali Sunal’dan Ezo Sunal Paylaşımı

SHOW TV’nin sevilen programı ‘Güldür Güldür Show’un ‘Aziz Bey’i Ali Sunal, anne olmak için gün sayan kardeşi Ezo Sunal ile birlikte objektif karşısına geçti. Sunal, “3… 2… 1… Sabahı zor edeceğiz bu gece. Sağlıkla gel canımın canı yeğenim” ifadelerini kullandı.

Ezo Sunal’dan Yılbaşı Paylaşımı

Ezo Sunal, daha önce yayınladığı bu karesine, “Yeni yıla böyle giriyoruz. Enerjimiz, sağlığımız, neşemiz, sevdiklerimiz bizimle olsun… #2021 #30weekspregnant” notunu düşmüştü.2018’de oyuncu Ali Sunal ile nikah masasına oturan avukat Nazlı Kurbanzade de geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi duyurmuştu.

Kemal Sunal’ın Kızı Ezo Sunal Ucuz Atlattı!

Ezo Sunal Ne Zaman Evlendi?

Kemal Sunal ve Gül Sunal’ın oyuncu kızları Ezo Sunal, 2014 yılından beri birlikte olduğu müzisyen Ömer Öztüyen ile 2018’de evlenmişti.

O dönem sessiz sedasız dünya evine giren çift, şimdilerde anne-baba oldu. Narin adında kızları olan ikiliden Kurbanzade, bu gönderisini, “Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz” notuyla paylaşarak, ikinci kez hamile olduğunu açıklamıştı.

Ezo Sunal Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Usta sanatçı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, doğumundan 5 gün sonra koronavirüs olduğunu öğrenmişti. Ezo Sunal, kızı ve kendisinin sağlık durumunu anlattı. Nova ile el ele fotoğrafını paylaşan Sunal, altına şu notu düştü:

“Nova 🌟 03.03.2021… Doğumdan 5 gün sonra covid pozitif çıktı testim… 8 gün hastanede, 2 gün evde karantinada kaldım. 10 gün sonra bebeğime kavuşabildim çok şükür. Daha 40’ımız çıkmadan endişe, hastalık, özlem yaşadık ama şimdi daha iyiyiz. Arayan, soran, iyi dileklerini ve dualarını gönderen herkese teşekkürler… Hep yanımızda hissettiren tüm dostlarımız ve ailemiz…” Ezo Sunal’dan gelen iyi haber sevenlerinin içine de su serpti.

Ezo Sunal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler