Ana SayfaDizilerExxen'de Yayımlanacak Kovala Filminin Afişi Yayımlandı

İlgili Postlar

Exxen’de Yayımlanacak Kovala Filminin Afişi Yayımlandı

Yapımcılığını TAFF Pictures, Wovie, RetroPro, Doğan Music Company (DMC) ve NETD’nin yaptığı, yönetmenliğini Burak Kuka’nın üstlendiği Exxen’de yayımlanacak Kovala filminin afişi yayımlandı. Kovala oyuncuları kimler? Kovala ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar;

Türk Dizi Tarihinin En Düşük Puanını Exxen’in Dizisi Aldı…

Her yayımlanan bölümü ile ilgiyle takip edilen ve gelecek yeni bölümler için sabırsızlanılan dizi ve hala da öyle… Hem Exxen platformunda hem de başka mecralarda yüksek izlenme oranına rağmen oluşan IMDb yani Internet Movie Database açılımı ve  filmler, diziler, televizyon programları, video oyunları ve internet içerikleri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı anlamıyla kısaca IMDb puanı hayal kırıklığı yarattı. Ve öyle ki IMDb ‘de 10 üzerinden 1.7 puan alarak Türk dizi tarihinin en düşük puan alan dizisi oldu…Tabi ardımdan çığ gibi sosyal medyada ‘İşte Bu Benim Masalım’a Tepkiler ve Yorumlar Gecikmedi.

Acun Ilıcalı’dan Exxen Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Ölüm Zamanı Yayın Hayatına Başlıyor

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, başrollerini ise; Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Yazıcıoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Mert Ramazan Demir, Ece Yaşar ve İdris Nebi Taşkan’ın paylaştığı ‘’Ölüm Zamanı’’ kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıra dışı olayları konu alıyor. Kadrosuyla yayımlanmadan dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi ilerleyen günlerde izleyicilerle buluşacak.

Exxen’de Yayımlanacak Kovala Filminin Afişi Yayımlandı

Yapımcılığını TAFF Pictures, Wovie, RetroPro, Doğan Music Company (DMC) ve NETD’nin yaptığı, yönetmenliğini Burak Kuka’nın üstlendiği başrollerini ise Stabil (Dağra Solmaz), Ozan Akbaba, Melis Sezen ve Hande Soral‘ın paylaştığı “Hayatı Rap ile Kovalayanların Hikayesi” mottosuyla yola çıkan Türkiye’nin ilk rap filmi “Kovala”nın afişi yayımlandı. Film şimdiden izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Hande Soral Kimdir?

Melis Sezen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler