Ana SayfaDedikoduEvlilik Kararından Sonra Gelen Haberler Akılları Karıştırdı

İlgili Postlar

Evlilik Kararından Sonra Gelen Haberler Akılları Karıştırdı

Başarılı sunucu Eser Yenerler ve Berfu Yıldız geçtiğimiz hafta nişanlanarak dünya evine girmek için ilk adımı atmışlardı. Ancak geçen gün evlilik kararından sonra gelen haber akılları karıştırdı.

“Kızımızı Aldık”

2017 senesinde ilişkiye başlayan çift mutlu giden ilişkilerini bir adım daha ileriye taşımak istediklerini davranışlarıyla açıkça ifade ediyorlardı. 14 Şubat’ta Finlandiya tatilinde Yenerler, Berfu  Yıldız’a evlenme teklifi ederek son noktayı koymuş ve çift geçtiğimiz hafta nişanlanmıştı. Eser Yenerler sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına “Kızımızı aldık.” yazarak mutluluklarını vurgulamıştı.

Eser Yenenler ile Berfu Yıldız Ne Zaman Evleniyor?

Chek-up Deyip Geçmeyin!

Gündeme Berfu Yıldız’ın Check-Up yaptırırken hamile olduğu yönünde iddialar düştü. Duruma herhangi bir açıklama yapmayan Eser Yeneler ve Berfu Yıldız hakkında ise bir diğer şok haber bugün duyuldu.

Eser Yenerler Kimdir?

Evlilik Kararından Sonra Gelen Haberler Akılları Karıştırdı

Berfu Yıldız ve Eser Yenerler’in evlenme nedenlerinin bebek olup olmadığı ile ilgili dedikodular ortada dolaşırken sessizliklerini koruyan çiftin çoktan bir nikahla dünya evine girdikleri iddiaları ortaya çıktı. İddialara göre aile arasında bir nikahla hızlıca evlenecek olan çiftin 9 Haziran’da tören yapacakları söylentileri dolaşıyor. Çift ise bu konuda henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Berfu Yıldız Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler