Ana SayfaÜnlülerEsra Sönmezer'den Hülya Avşar'ı Kızdıracak Sözler...

İlgili Postlar

Esra Sönmezer’den Hülya Avşar’ı Kızdıracak Sözler…

Sunucu ve aynı zamanda da oyuncu olan Esra Sönmezer, geçtiğimiz gün muhabirlerin yönelttiği soruları yanıtladı. Ünlü sunucu, canlandırdığı Masumiyet adlı dizideki  ‘Hale Ilgaz’  adlı karaktere filtre uygulayarak sosyal medya platformunda gündem olan Hülya Avşar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Detaylar…

Hülya Avşar’dan Deniz Çakır Açıklaması

Esra Sönmezer’den Hülya Avşar’ı Kızdıracak Sözler…

Sunucu Esra Sönmezer, önceki gün ‘Esra Sönmezer ile Pembe Pijama’ adlı programının tanıtım çekimleri dolayisiyla kameralar karşısına geçti. Ünlü sunucu, çekimler biter bitmez ayak üstü magazincilerle sohbet etti.

Esra Sönmezer’in Acı Günü!..

Son zamanlarda televizyon dizilerinde bolca kullanılan fitreler hakkında oyuncuları hakkında yorumlar yapan 36 yaşındaki Esra Sönmezer, benzer bir filtre kullanan usta sanatçı Hülya Avşar hakkında da konuştu.

Esra Sönmezer Kimdir?

Hülya Avşar kimdir?

“Hülya Avşar ‘ın Özgüvenli Olması Gerekiyor”

Oyunculuğun doğasında gerçekliği yansıtma olduğunu ifade eden Esra Sönmezer, “Filtreli görüntüler izleyiciyi gerçeklikten uzaklaştırıyor. Hülya Avşar ile filtre konusu çok gündeme geldi. İnsanlar yaşlanıyor ve Hülya Avşar gibi değerli bir ismin yaşlanmaktan korkmaması ve özgüvenli olması gerekiyor” dedi.

Ünlü sunucu açıklamalarına; “Bazı çizgileri ve kırışıklıklarıyla yaşamaya alışması şart. Onun filtre kullanması ve diğer oyuncuların kullanmaması kötü bir görüntüye sebebiyet verdi. Acaba hala ‘En güzel benim’ diyebiliyor mudur merak ediyorum” şeklinde devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler