Ana SayfaÜnlülerEsra Dermancıoğlu Şaşırttı: "Bir Erkeğin Beni Aldatması....."

İlgili Postlar

Esra Dermancıoğlu Şaşırttı: “Bir Erkeğin Beni Aldatması…..”

Son dönemlerde yakışıklı oyuncu Murat Balcı ile sevgili oldukları dedikodukları magazin gündeminden ayrılmayan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan’ın programının konuğuydu. Ünlü oyuncu, “Bir erkeğin beni aldatması asla bir sorun değil.” diyerek yine gündemde bomba etkisi yarattı. İşte Armağan Çağlayan programının Detayları…

Esra Dermancıoğlu’nun Yakışıklı Sevgilisiyle İlk Aşk Pozu…

Esra Dermancıoğlu: “Bir Erkeğin Beni Aldatması…..”

52 yaşlarındaki sanatçı Esra Dermancıoğlu, ünlü programcı Armağan Çağlayan’ın ‘Gör Beni’ adlı Youtube kanalına konuk oldu. Yetenekli sanatçı, Gör Beni’de özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Sen Beni mi Aldatıyor Musun?”

Başarılı sanatçı, eşinin onu aldattığını ise şu ifadelerle anlattı:

“Biz bir seyahate gideceğiz. O gece arkadaşlarımız gitti, berjerde oturuyoruz. Birden, ‘Bir şey mi oldu, sen beni mi aldatıyor musun?’ dedim. ‘Evet’ dedi. Sonra konuştuk, çok konuştuk. Sonra da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış…”

Esra Dermancıoğlu ‘dan Bomba İtiraf…

Esra Dermancıoğlu, “Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bir erkeğin ya da bir kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir” açıklamasında bulundu.

“Bu Çok Önemli Bir Rahatsızlık”

Ünlü oyuncu, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımında ürtiker hastası olduğunu takipçilerine duyurmuştu. “Böyle durumlarda lütfen doktorunuza danışın. Bu kaşıntı ile başlayan, bedeninizi kanatmaya kadar giden bir şey” şeklinde sosyal medya hesabından bacağının fotoğrafını yayınlayan Dermancıoğlu, takipçilerini hastalığa karşı uyarmıştı. “Bu çok önemli bir rahatsızlık” diyen Dermancıoğlu, “Uzun zamandır bunu yaşamıyordum. Bugün bir atak yaşadım. Böyle durumlarda lütfen doktorunuza danışın. Bu kaşıntı ile başlayan, bedeninizi kanatmaya kadar giden bir şey. Tekrar hatırlatmak istedim” şeklinde ifade etmişti…

Esra Dermancıoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler