Ana SayfaÜnlülerEsra Erol klip çekti!"

İlgili Postlar

Esra Erol klip çekti!”

Sezon sonu evlilik programı sunmayı bırakacağı için farklı iş arayışları içerisine girdiği söylentileri ile anılan Esra Erol, klip çekti. Erol, çektiği klibi sosyal medya hesabından “Klip çektim” notu ile paylaştı. Detaylar haberimizde…

Son günlerde evlilik programlarının sezon sonunda yayından kaldırılacağı konusunda haberler yapılırken, Esra Erol, “yoruldum artık” diyerek bir açıklama yapmış ve sezon sonunda evlilik programı sunmayı bırakacağı sinyalini vermişti. Şimdilerde Esra Erol’un kendisine şarkıcılık, oyunculuk gibi işler aradığı konuşulmaya başlandı.

Klip çekti, paylaştı

Esra Erol, aracında Cüneyt Diktaş’ın albümünden bir şarkıyı çalarak bir video çekti. Erol, bu videoyu sosyal medya hesabından “bak klip çektim. hem söyledim hem oynadım” notu ile paylaştı.

Daha önceden de yayınlamıştı

Ünlü sunucunun bu ilk şarkı performansı değil. Esra Erol, daha önceden de şarkı söylerken çektiği videolarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmıştı. Erol’un videoları, şarkıcı olmaya yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlara neden oldu.

Şahan’a da yeşil ışık yakmıştı

Esra Erol, evlilik programı sunmayı bırakacağı haberlerinin ayyuka çıkmasının ardından Şahan Gökbakar’dan şaka yollu oyunculuk teklifi almıştı. Ancak, Esra Erol Şahan Gökbakar’ın şaka yaptığını düşünmediğini “Şahan’ın dalga geçeceğini zannetmiyorum.” sözleri ile ifade etmişti.

Evlilik programı sunmayı bırakacağı konuşulan Esra Erol’un paylaşımları, akıllara oyunculuk ya da şarkıcılık yapmayı düşündüğü konusunda soru işaretleri getirdi. Ünlü sunucunun evlilik programına veda edip etmeyeceği merak ediliyor.

Esra Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler