Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen Kapris İddialarına Fotoğrafla Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Fahriye Evcen Kapris İddialarına Fotoğrafla Yanıt Verdi

Son günlerde özellikle yeni rol aldığı Ölene Kadar adlı dizinin setinde kapris yaptığı ile gündeme gelen Fahriye Evcen konu ile ilgili açıklama yapmak durumunda kaldı.

Uzun zamandan beri magazin haberleri içerisinde Fahriye Evcen’in kaprisleri yer almaya başladı. Ölene Kadar adlı dizide rol alan oyuncunun aşırı kapris yaptığı ve bu nedenle hem diğer oyunculara hem de yapım ekibine oldukça zorlu bir dönem yaşattığı iddia edildi. Tüm bu iddialar gündemde oldukça dikkat çekerken konu ile ilgili yapılan yeni açıklama durumun farklı bir boyuta taşıdı.

Fotoğraf Paylaştı!

Fahriye Evcen paylaştığı fotoğraflar ile birlikte bu konudaki iddiaları yalanlarken fotoğraflara ekip klasikleri şeklinde notlar düştü. Fahriye Evcen tarafından yapılan bu paylaşımlar ve inadına ekiple ölene kadar mesajları sette herhangi bir sorun olmadığına yönelik önemli bir mesaj olarak kabul edilirken tüm bu iddialar yayınlanan bu mesaj sonrasında asılsız olarak kaldı.

Ölene Kadar adlı dizide Engin Akyürek ile başrolleri paylaşan Fahriye Evcen oyunculuğu ve oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle oldukça dikkat çekiyor. Yayınlanan yeni bölümleriyle heyecanın hiç eksilmedi Ölene Kadar reytinglerden de oldukça olumlu dönüşler almayı başarmış durumda. Bu bakımdan önümüzdeki süreçte Ölene Kadar dizisi ile ekranlara gelmeye devam edecek olan Fahriye Evcen, gündemde yer alan iddialara karşı da çok fazla ilgi göstermediğini ve dikkate almadığını da gösterdi. Ünlü oyuncunun paylaşımları destek gördüğü gibi pek çok hayranı da onu destekleyici mesajlar attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler