Ana SayfaÜnlülerSurvivor'dan elenen Çılgın Sedat, duygusal vedasında sadece Şahika ve Pınar'a sarıldı

İlgili Postlar

Survivor’dan elenen Çılgın Sedat, duygusal vedasında sadece Şahika ve Pınar’a sarıldı

Survivor’da sürprizler yaşanmaya devam ediyor. Ünlüler takımında mücadele eden Çılgın Sedat, hiç beklenmedik şekilde adaya veda eden isim oldu. Sedat’ın vedası şaşkınlık yaratırken, giderken sadece Pınar ve Şahika’ya sarılması dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarının heyecan dolu reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2017 sürprizlerle izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.Yarışmada 21 Mart gününün eleme potasına düşük performans sergilediği konusunda eleştirilen Şahika ve performansları gayet yüksek olan Pınar Saka, Çılgın Sedat ve Furkan Kızılay girmişti. Herkes, eleme potasında SMS oylaması sonucunda Şahika’nın çıkacağını bekliyordu. Ancak, sonuç hiç de öyle olmadı.

Şahika’yı beklerken Çılgın Sedat gitti

Performansının düşük olduğu konusunda eleştirilen Şahika Ercümen’in yarışmanın elenen ismi olması bekleniyordu. Ancak, SMS oylaması sonuçları herkesi ters köşe yaptı. Sonuçlardan takımın en güçlü erkek yarışmacılardan biri olan Çılgın Sedat çıktı.

Çılgın Sedat’tan duygusal veda

Survivor adasına veda eden Çılgın Sedat, “Dua ediyordum. Çok hissediyordum gideceğimi. Burada 44 yaşında çok şey öğrendim. Bir pirinç tanesinin anlamını öğrendim, yüze bakıp abi diyenlerin abi derken bile o saygısızlığı gördüm. Yavaş yavaş yaşlılar eksiliyor sanki. Allah burda kalanların hiçbirine sakatlık vermesin. Hakkımı helal etmeyecek bir şey yok. Hakkım helaldir herkese.” dedi ve duygusal bir konuşma ile veda etti.

Sadece Pınar ve Şahika’ya sarıldı

Takım arkadaşları ile vedalaşan Çılgın Sedat’ın sadece Pınar ve Şahika’ya sarılması, diğer takım arkadaşlarının sadece ellerini sıkarak vedalaşması dikkat çeken bir detay oldu. Şahika ve Pınar’a sarılan Çılgın Sedat; Sabriye, Sema, İlhan, Adem, Serhat ve Furkan’ın elini sıkmakla yetindi.

Vedalaşmayanlar olmuştu

Survivor’da geçtiğimiz günlerde yarışmaya veda eden bazı isimler, tartışmalı olduğu takım arkadaşları ile vedalaşmadan gitmişlerdi.

İlhan hedef gösteriyor, o isim prim yapıyor

Survivor’da yaşanan sürpriz elenmenin ardından yarışmadan ayrılan Çılgın Sedat’ın vedasının ardından ortaya çıkan sonuca göre; İlhan Mansız’ın hedef gösterdiği kişiler prim kazanıyor. Oyunda kötü performans göstererek kaybeden Şahika, İlhan Mansız tarafından ağır şekilde eleştirilmişti. Şahika ise, üzerine çok gelinmesine rağmen sakinliğini korumuştu. Bu durum, İlhan’ın hedef gösterdiği isimlerin prim yaptığını ortaya çıkardı.

Sedat Kapurtu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler