Ana SayfaÜnlülerEsra Erol Araya Girerek Yayına Ara Vermek Zorunda Kaldı

İlgili Postlar

Esra Erol Araya Girerek Yayına Ara Vermek Zorunda Kaldı

Ekranların tartışmalı evlilik programlarından birisi olan Esra Erol’da canlı yayında yaşananlar yine tepki çekti.

Programın popüler isimlerinden birisi olarak ön plana çıkartılan Umut, canlı yayında Arda ile kavgaya tutuştu. İki damat adayının bu kadar sinirlenmesine neden olan ise gelin adaylarından Pamuk’un paylaşılamaması oldu. Bu konuda iki aday karşılıklı tartışma yaşarken kısa süre içerisinde tartışmalar kavgaya dönüştü ve araya Esra Erol girerek yayına ara vermek zorunda kaldı.

Reklam Arasından Sonra Normal Akış Devam Etti

Kısa bir reklam arası verildikten sonra iki kişinin de sakinleştiği görülürken iki isim yaptığı açıklamalar ile yaşananlardan dolayı ekran başındaki seyircilerden özür diledi. Fakat bu özür programın eleştirilmemesi için yeterli olmadı.

Sosyal Medyada Eleştirildi!

Dün canlı yayında yaşanan olaylar kısa süre içerisinde pek çok farklı sosyal medya kullanıcısı tarafından tepkiyle karşılanırken görüntüler sürekli paylaşım aldı. Yaşanan bu olay karşısında Esra Erol’da videodaki ve ekran başındaki izleyenlerden özür dilerken bugüne kadar çok farklı kavganın ekranlara yansıtılması ve kişilerin evlilik amacıyla bulunduğu bir ortamda birbirlerine karşı ağır hakaretler ederek kavgalarda bulunması çoğu kişi tarafından da eleştirilen noktalardan birisi oldu.

RTÜK’ten Cezayı Yeni Almışlardı!

Özellikle son dönemlerde evlilik programlarına karşı ciddi bir tepki gösterilirken RTÜK‘e yapılan çağrılar da yanıtsız kalmamış ve evlilik programlarına yüksek oranlarda cezalar kesilmişti.

 

Esra Erol Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler