Ana SayfaÜnlülerMurat Boz Çok Kızdı: Sosyopat!

İlgili Postlar

Murat Boz Çok Kızdı: Sosyopat!

Özellikle referandum sürecinin başlaması ile birlikte ”Evet” oyu vereceğini söyleyerek gündemde yer alan Murat Boz geçtiğimiz günlerde gündemde yer alan haberler ile ilgili sert bir açıklama yaptı. Murat Boz yaptığı açıklamada özellikle asılsız olan olayların tüm haber portallarında yer almasına anlam veremediğini söyledi. Kendisi ile ilgili özel mesaj yoluyla bir takipçisiyle ciddi bir tartışma yaşadığı iddia edilen haberlere yanıt veren Murat Boz duyuru adını verdiği bir açıklamayı resim olarak paylaşırken böyle bir olayın yaşanmadığını ve bir olayın yaşanmış gibi gösteren kişilere tepki gösterdiğini söyledi.

”sosyal medya üzerinden atıp tutan sosyopat…”

Murat Boz tarafından yapılan açıklamalarda özellikle sosyal medya üzerinden atıp tutan bir sosyopatın şeklinde ifadelerin yer alması oldukça dikkat çekti. Ünlü Şarkıcı yaptığı açıklamasında bir kişi tarafından tamamen gerçek dışı olaylara dayandırılarak saptırılan ve ortaya atılan iddiaların yayınlanmasının doğru olmadığını söylerken bu şekilde davranan kişilere de yazıklar olsun dedi.

Ünlü Şarkıcı açıklamasının son bölümlerinde yalan haber üreten ve tüm bu yalan haberlerin farklı internet sitelerinde ve yayın organlarında yer almasını sağlayan kişilere hasta kişiler olarak değerlendirerek herkesin bu hasta kişilerden uzak durulması gerektiğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu açıklamalarının ardından özellikle sevenleri tarafından desteklenirken bu durumun bundan sonra nasıl devam edeceği de merak edilmeye başlandı. Özellikle TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda yer alarak Türkiye’nin en sevdiği isimlerden birisi olmayı başaran Murat Boz son dönemlerde pek çok farklı tartışmanın odağında olmuştur. Bugüne kadar hiçbir tartışmaya girmeyi tercih etmeyen Ünlü Şarkıcı, tüm bu olayların ardından ise sessizliğini bozmaya karar verdi.

Murat Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler