Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Instagram hesabı hacklendi ve kapatıldı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Instagram hesabı hacklendi ve kapatıldı!

Bir milyonun üzerinde takipçisi olan genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin İnstagram hesabı hacklenip kapatıldı. Liseli şarkıcı, hesabını hackleyen kişiye “İyi şeyler olmayacak” diye tehditler etti. Detaylar haberimizde…

INSTAGRAM HESABI HACKLENİP KAPATILDI!

18 yaşından küçük olduğu halde alkollü mekanlarda sahne alması ile aylarca eleştirilen 16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, hacker saldırısına uğradı. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan Aleyna Tilki’nin Instagram hesabı hacklenip kapatıldı. Tilki, durumu Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

HİÇ İYİ ŞEYLER OLMAYACAK!

Hesabına saldıran hackerı tanıdığını ifade eden Aleyna Tilki, hackerı “Bu hareketi başlatan kişiyle aramızda hiç iyi şeyler olmayacak.” diye tehdit etti.

ÇOK YANLIŞ KİŞİYE YAPTINIZ BUNU!

Aleyna Tilki, “İnstagram hesabımı kapattıran şizofren insanı ben biliyorum! Yüzlerce fake hesabı olan kafayı sıyırmış aptal! İnşaallah hesabımı geri alabilirim. Yoksa bu hareketi başlatan kişiyle aramızda hiç iyi şeyler olmayacak. Çok yanlış kişiye yaptınız bunu! Karakterime salladınız, şahsıma aileme küfrettiniz. Saygısızlık yaptınız. Sıra bunda mı! Başka ne kaldı geriye! Vur kafasına al ekmeğini? Asla harcatmayacağım emeklerimi!” şeklinde tweetler atarak hesabını hackleyen hackera seslendi.

Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile çıkardıkları Cevapsız Çınlama şarkısı ile birlikte hızla bir yükseliş yaşadı. Bir anda yıldızı parlayan liseli şarkıcı, aylarca 18 yaşından küçük olduğu halde alkollü mekanlarda sahne almasıyla eleştirildi. Sık sık bu haberler ile gündeme gelen Tilki, şimdi de Instagram hesabının hacklenmesi ile gündemde.

16 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, dün de nargile içerken çekilmiş fotoğrafı ile gündeme gelmişti. Kuruçeşme’de bulunan bir mekana arkadaşları ile birlikte giden Tilki, burada nargile içerken çekilmiş bir fotoğrafının sosyal medyada çıkması ile birlikte yine tepkilere neden oldu. 18 yaşın altında tütün içeren madde kullanması, genç şarkıcının sıkıntı yaşamasına neden olacak gibi görünüyor.

Aleyna Tilki, geçen yıl Emrah Karaduman ile birlikte çıkardıkları Cevapsız Çınlama şarkısı ile birlikte bir anda ünlü oldu. Özellikle genç kesimin ilgisini çeken Tilki, alkollü mekanlarda sahne alması ile bir anda eleştiri oklarının hedefi oldu. Birçok kişi, genç şarkıcının gençlere kötü örnek olduğunu düşündü.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler