Ana SayfaÜnlülerEsra Dermancıoğlu Normalleşme Tartışmasına İsyan Etti

İlgili Postlar

Esra Dermancıoğlu Normalleşme Tartışmasına İsyan Etti

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, ünlülerin sosyal medya hesaplarından başlattığı normalleşme tartışmasına tepkisini gösterdi. 

Esra Dermancıoğlu deprem tepki
Esra Dermancıoğlu deprem tepki

Yaralar Sarılmaya Çalışılıyor

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremin ardından Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Asrın felaketi olarak adlandırılan ve 10 ilimizi etkileyen bu depremlerde 40 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Depremden kurtulan vatandaşlarımız tüm Türkiye seferber olarak yardım kampanyaları düzenledi. Birçok ünlü isim sosyal medya kanallarını kullanarak ve bölgeye giderek  bu kampanyaları destekledi. Büyük depremin ardından yaşanan artçı depremler bölgede bulunan vatandaşlarımızı sarsmaya devam ediyor. Uzmanlar bölgede bulunan insanları hasarlı binalara girilmemesi gerektiği konusunda sürekli uyarırken çok hasarlı bina kontrollü bir şekilde  yıkılmaya başlandı.  Çadırların ulaştırıldığı bölgelerimizde bulunan halk çadırkentlere yerleşirken pek çok vatandaş başka şehirlere göç etti. 

Tepkisini Belli Etti

Öte yandan deprem bölgesinde bulunmayan insanlar yavaş yavaş normal hayata ve rutinlerine dönmeye başladı. Sosyal medyada gündem olan normalleşme adına yapılan paylaşımlar pek çok ünlü isim tarafından destek aldı fakat bir o kadar isim normalleşmeye tepki gösterdi.

Bu polemiklere bir yanıt da Esra Dermancıoğlu’ndan geldi. Sosyal medya hesabını çok sık kullanan ünlü oyuncu “Türkiye’deki sanatçıları anlamıyorum. Ne alakası var? Konumuz deprem, insanların vefat etmesi, binaların yıkılması, korkunç bir afet olması. İnanılmaz bir dönem yaşıyoruz. O normalleşmiş, bu normalleşmiş ne demek? Ne kadar cahilce bir bölünme. Böyle cahilce bir şey olabilir mi? Birilerine cahil derken biraz kendimize de bakmak lazım. Sanatçılara bakıyorum da ne oluyor? Belki normalleşmeyen evde partiler yapıyor. Instagram üzerinden bir kritik yapılamaz. Allah aşkına böyle bir cehalet olabilir mi? Size ne canım.” açıklamalarıyla normalleşme  tartışmalarına tepkisini dile getirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler