Ana SayfaÜnlülerTaha Duymaz’ın çocukluk fotoğrafı, kardeşi tarafından sosyal medyada paylaşıldı

İlgili Postlar

Taha Duymaz’ın çocukluk fotoğrafı, kardeşi tarafından sosyal medyada paylaşıldı

6 Şubat sabahı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem Hatay’da da yıkıma neden oldu. Hatay’da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, depremde kardeşi ile birlikte göçük altında kaldı. Günlerdir göçük altında kalan Taha Duymaz’ın ve kardeşinin geçtiğimiz hafta cansız bedenine ulaşıldı. Taha Duymaz’ın vefatı tüm sevenlerini üzdü.

  Kardeşi, depremde hayatını kaybeden ünlü fenomen Taha Duymaz’ın çocukluk fotoğrafını sosyal medyada yayınladı. Cansız bedeni enkazdan çıkarıldıktan sonra toprağa verilen Taha Duymaz’ın kardeşi, çocukluk fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı görenler bir kez daha üzüntüye boğuldu.

Taha Duymaz vefat

“Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın”

Taha Duymaz’ın ablası ise Duymaz’dan geriye kalan eşyaları paylaştı. Taha’ya ait olan telefonu çeken abla fotoğrafa, “Dilerim Allah’tan Allah’ım kimseye bu acıyı yaşatmasın.” notunu düştü. 

Taha Duymaz Kimdir?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003’te, Hatay’da dünyaya geldi. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Duymaz, evinde çektiği yemek videolarıyla tanınıyordu. 7 kız ve 5 erkek kardeşinin olduğunu söyleyen Duymaz, aşçı olmanın hayali olduğunu söylemişti.

Sağlık problemi olduğu için İlkokul 4.sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Taha Duymaz, zamanının büyük bir kısmını ailesiyle birlikte köyde geçiriyordu. 

Çektiği videolarla yemek yapmayı sevdiğini söyleyen Taha Duymaz “Kendimi güzel bir şekilde geliştirerek hayallerimden biri olan aşçı olmak istiyorum.” diyerek hayalinden bahsetmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler