Ana SayfaÜnlülerÜnlü şefler de depremzedeler için desteklere devam ediyorlar

İlgili Postlar

Ünlü şefler de depremzedeler için desteklere devam ediyorlar

6 Şubat gecesi gerçekleşen ve ülkemizi yasa boğan felaketin etkileri devam ediyor. 10 ili etkileyen depremin ardından tüm ülke seferberliğini sürdürüyor.

 

Şefler depremzede

Ülkede bütün vatandaşlar elinden gelen yardım ve destek için seferberlik oluyor. Vatandaşlarla beraber ünlüler de destek için ellerinden geleni yapıyor. Mesleğinde ün yapmış kişiler de farklı şekilde desteklerini gösteriyor. Bu destekleri yapan kişiler arasında mutfakta hünerlerini gösteren ve birçok kişi tarafından tanınan ünlü şefler yer alıyor.

Şeflerden depremzedelere tam destek

Deprem felaketinin yaşanması ve ağır bilançolarının duyurulmasının ardından hemen bölgeye  giden ünlü şefler memleketlerine döndüğünde de ellerinden geleni yapıyor. Özellikle İstanbul’da toplanmış olan şefler bir araya gelip yemek yapıyor. Bir araya toplanmış olan şefler afet bölgesi için üretim aynı zamanda gönderim yapıyor. Çiğdem Seferoğlu ve Esen Hünal ile her gün buluşup depremzedeler için yemek haızrlayan Refika Birgül, şu sözleri söyledi; “Ekipçe ve gönüllerimizle 1 haftadır afet bölgelerine aş gönderiyoruz.” Bu sözlerin ardına Refika Birgül ek olarak bunları da belirtti.

Yaptıkları yemekte lezzete önem verdiklerini ve memleketimizin damak tadına uygun ürünler kullanılarak yemeklerin hazırlandığını belirtti. Sözlerine devam eden Birgül bulguru, bakliyatı ve baharatlarıyla tek bir öğün içinde tüm ihtiyaçları karşılayacak olmaya özen göstererek hareket edildiğini de sözlerine ekledi.

Ekip içinde Youtube camiasında Refika’nın mutfağı olarak tanıdığımız Refika Birgül bulunuyor. Aynı zamanda Türkiye’nin ünlü şeflerinden biri olan Teoman Hünal’ın kızı Esen Hünal’da ekip için de yer alıyor. Yaptığı işlerle adından söz ettiren Çiğdem Seferoğlu’da ekip için de yerini alıyor. Yaşanılan zorlu süreçte herkesin taşın altına elini koyduğu bu süreçte lezzetli yemeklerle insanları mest ettiren şefler de çalışmalarını sürdüyor. İçinde farklı besin içeriklerinin bulunduğu yemekleri konserve hâline getirerek yardımlarını ulaşılması gereken yerlere hızlı bir biçimde gönderiyorlar. Herkese şifa olması da dilekleri arasında yerini alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler