Ana SayfaÜnlülerEylül Öztürk Evini Depremzede Aileye Açtı

İlgili Postlar

Eylül Öztürk Evini Depremzede Aileye Açtı

6 Şubat’ta Kahramanmaraş ilinin Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde yaşanan 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremin ardından, Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Pek çok vatandaşımızı kaybettiğimiz asrın felaketine ünlü isimler de sessiz kalmadı. İlk günden bu yana yardım seferberliğine katılan Eylül Öztürk, depremzede bir aileye evini açtı. 

Eylül Öztürk deprem yardım

Eylül Öztürk Depremzedelere Sessiz Kalmadı

Dokuz saat arayla gerçekleşen ve on ilimizi birden etkileyen ve büyük yıkıma neden olan iki büyük depremin ardından pek çok insanımız hayatını kaybetti. Depremden kurtulmayı başaran çoğu vatandaşımız ise evsiz kaldı. Depremden zarar gören pek çok vatandaşımız için pek çok şarkıcı, oyuncu, gazeteci, sporcu, fenomen, influencer ve iş insanı seferber oldu.

Bu isimler arasında ilk günden beri yardım toplayan fenomen Eylül Öztürk de yer aldı.Hayırseverliği ile öne çıkan ve insanlara daha önceleri de yardım eden fenomen Öztürk ilk günden beri sosyal medya hesapları üzerinden yardımları ve yardım bekleyen insanları paylaştı. Geçtiğimiz 20 Şubat akşamı Hatay, 6.4 ve 5.8’lik iki büyük depremle tekrardan yürekleri ağızlara getirdi. Merkez üsleri Defne ve Samandağ olan büyük depremlerin ardından hasarlı olan pek çok bina da yıkıldı. Evlerine girmeye korkan birçok insan ise şehri terk etmeye başladı. 

Misafir Odasını Hazırladı

Fenomen Eylül Öztürk, Kahramanmaraş depreminden bu yana depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber oldu. Sosyal medya hesabından yardım çağrıları yapan ve yüklü miktarda yardım toplayan Eylül Öztürk Hatay’da yaşanan 6.4l’lük depreme de kayıtsız kalmadı. Evinin misafir odasını depremzede aile için hazırlayan Öztürk, takipçilerinden de taktir topladı. “Misafir odamızı depremzedelerimiz için hazırladık. İnşallah beğenirler” açıklaması düşerek misafir odasını paylaştı. Öztürk ayrıca depremzede ailenin çocuğunu da okula yazdırdı ve depremzede aile için iş arayışına girdi.” Allah herkesin yardımcısı olsun vallahi. Biz ev tuttuk şimdi bu ailemize hemen okulun yanında üstelik, ama gerçekten Allah yardım etti de tüm kapılar kolaylıkla açıldı. Sahibinden eşyalı ev ki İstanbul’da  mümkün değil. Okul da tamam şimdi geriye iş bulmak kalıyor onu da çözeceğim.” açıklaması ile aileye iş konusunda da yardımcı olacağını belirten Öztürk, anne ve babanın öğretmen olduğunu belirtti. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler