Ana SayfaÜnlülerBestemsu Özdemir Afet Bölgesini Bir Bir Anlattı!...

İlgili Postlar

Bestemsu Özdemir Afet Bölgesini Bir Bir Anlattı!…

Afad gönüllüsü olarak depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde çalışmalara birebir katılan ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, bölgeye gidip fotoğraf yayınlayan ünlüleri sert bir ifadeyle topa tuttu. Bölgede yaşananları korku filmine benzeten ünlü oyuncu, “Gölcük depreminden bin kat daha kötü” dedi. İşte Detaylar…

Evlilik Yolunda İlerleyen Bestemsu Özdemir İle Serkan Mehmet Durdu ‘dan Kötü Haber!…

Bestemsu Özdemir Afet Bölgesini Bir Bir Anlattı!…

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, afet bölgelerinde yaşananları adeta korku filmine benzetirkende anlattıklarıyla bazı ünlülere ateş püskürdü…

Bestemsu Özdemir Kimdir?

“Gölcük Depreminden Bin Kat Daha Kötü”

“….17 Ağustos 1999 depreminde evimiz yıkıldı. Anneannemlerle Yalova’da yaşıyordum. Köpeğimiz kaybolduğu için o gece anneannemlerle annemin yanına gittik. Köpeğin kaybolması bizim kaderimizi değiştirdi. Binamızdan kimse sağ çıkamadı. Şu anki deprem, Gölcük depreminden bin kat daha kötü…..”

“İnsan Gibi Yardım Ettik…”

“…İki kadın gittik. Herkes, ‘Orada ne işiniz var?’ dedi. Birilerinin gitmesi lazımdı. Topladığımız yardımları dağıtmak için her gün 5-6 köy dolaştık. İnsan gibi dağıtım yaptık. Başkaları gibi önlerine yemek atmadık. Fazla fazla götürüp, kıyafetleri kendilerinin seçmelerini istedik. ‘Sana bu renk yakışır, yakışmaz’ gibi sohbetler ettik. Bu insanlar aciz değiller, sadece depremzedeler… Onların önüne kıyafet atamazsınız. Vicdanımızı kaybetmişiz, bu durum beni çok üzdü…”

“Orası Sirk Değil”

“…Sosyal medyada paylaşım yapmakla kahraman olmuyorsunuz. Oradaki insanların durumunu paylaşmak çok ayıp… Orası sirk değil. Mevzu kahramanlık hiç değil! İnsanların motivasyona, sarılıp ağlamaya ihtiyacı var. Köylerde bizimle dizi muhabbeti yapıp, deşarj oldular.”

“Tüm Ülke Destek Almalı”

Psikolojisinin bozulduğunu ve acılarını yaşadıktan sonra tüm ülkenin destek alması gerektiğini sözlerine ekleyen oyuncu, şöyle devam etti:

“…Geçen gün arkadaşıma rastladım, her an deprem olabilir diye elinde düdükle dolaşıyor. O düdüğü görmek bile insanı sarsıyor. Marmara depremiyle ilgili sürekli uyarı yapılıyor. Ailem Fethiye’de müstakil evde yaşıyor. Benim evim deniz kenarında olduğu için anneme ‘Depremde evim yıkılırsa, beni siz çıkarırsınız’ diyorum. Annem kendimi toparlamam gerektiğini söyledi. Birkaç depremzede aileyi Fethiye’ye yerleştirmeye çalışıyorum. Hayvanlarını bırakmak istemedikleri için onları da götüreceğiz. Ortak yayında beni arayan ve iş isteyen bir kızımıza da iş bulmaya çalışıyoruz…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler