Ana SayfaDedikoduEser Yenenler ve Ümit Erdim'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Eser Yenenler ve Ümit Erdim’den Samimi Açıklamalar

Buket Aydın’ın sunduğu “Tarafını Seç” programıonın bu haftaki konukları Eser Yenenler ve Ümit Erdim oldu. Eser Yenenler ve Ümit Erdim’den samimi açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

“Jölnler Gibi Dakikalarca Uzun Uzun Bakamam”

Kilolu insanların kariyerlerinin daha kalıcı olduğunu söyleyen Eser Yenenler “Jönlerde şöyle bir durum var, acaba ne kadarını görselimle, ne kadarını yeteğimlegerçekleştirdim. Bu konuda çıkmaza giriyor bence jönler. Ben yüzde 100 yeteneğimle buraya geldim. Fiziksel güzelliğimle gelemediğime göre yeteneğimle geldim” dedi. Bu açıklama sonrası Buket Aydın’ın “Jönler sadece yakışıklılıklarıyla mı varlar demek istiyorsun?” sorusu üzerine ise “Jönler gibi dizilerde dakikalarca uzun uzun bakamam, bana gülme gelir. Bön bön değil, jön jön bakıyorlar” dedi.

Eser Yenenler Kimdir?

“Berfu Kilomla İlgili Yorumlara Sinirlenir”

“Eşi çok zayıf, kilo vermesini istemiyor mu?” sorusuna ise
“Berfu benim kilomla ilgili yazılanlardan nefret eder hatta sinirlenir. Kilolu olmam, olmamam umurunda değil” diye yanıt veren ünlü komedyen, “Ümit Erdim gibi ameliyatla zayıflamayı düşündün mü?” sorusuna ise “Doktorlar beni gözleriyle ameliyat ediyorlar. Ama Berfu’nun yönlendirmesiyle böyle bir meseleye girmedim” dedi.

Ümit Erdim Görüntülerini İzinsiz Kullanan Restorandan Şikayetçi Oldu

“Ümit Kilolu Kalsaydı Daha Çok Bulacaktı”

Programda fikren karşı karşıya geldiği meslektaşına verildiği kilolar sonrası oyunculuk teklifi gelmemesini “Ümit’in en sevdiğimiz rolleri hep şişman karakterler. Kilolu olmak onun için de bir avantajdı. Belki tombik karakterle devam etseydi daha fazla iş bulacaktı ama belki mutsuz olacaktı” yanıtını verdi.

“Kıvaç’ın Çağatay’ın İşi Zor”

Jön kavramına da değinen Yenenler “Jönlerin işi de zor. Zaten sürekli yeni karakter yarabilen jön sayısı da çok az. Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy… Çok büyük sınavlar veren insanlar. Onların da işi çok zor” dedi.

“Bana Yürüyen Margarin Dediler Çok Üzüldüm”

Samimi bir itirafta da bulunan Yenenler Eser Yenenler “Komik olmak aslında şişmanlıkla bir savaş şekli. Ama bütün tombikler çok eğlenceli değil. Siber zorbalık şeklinde postların altına yorum yazmak çok büyük ahlaksızlık. Herkesin kusuru var.
Biri bana yürüyen margarin yazmış. Ona üzülmüştüm” dedi.

Eser Yenenler’den Evliliği Hakkında Çok Özel Açıklamalar

Ümit Erdim: Şişmanlar Yalan Söyler

Programda “Kamera önündekilerin zayıf olması avantaj” fikrini savunan Ümit Erdim ise “Şişmanlar yalancıdır. Şişman kendisine yalan söyler” iddiasında bulundu.

“Zayıf olursan daha çok avantajın var her şeyde. Birinin adamı değilsen şişman adamı öteki tarafa geçirmiyorlar. Eser’e bir drama verip, başrol yaptırmazlar” diyen Erdim, “Şişmanlara başrol vermiyorlar. Sadakatsiz’de Caner Cindoruk ile Cansu Dere’nin yerine Eser ile Pelin’in eski halini koymazlar” dedi ve Sözlerini “Bizim coğrafyada böyle. Şişmansan çirkinsin” diye devam ettiren Ümit Erdim, Ebru Şallı’nın “Şişman kadın güzel değildir” yorumuyla ilgili olarak “Ebru Şallı hayatında güzel görmemiş” diyerek bitirdi.

Ümit Erdim Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler