Ana SayfaDedikoduArka Sokaklar Ekibinden 6000. Bölüm Açıklaması

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Ekibinden 6000. Bölüm Açıklaması

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi “Arka Sokaklar”ın geçtiğimiz gün 600. bölümü çekildi. Arka Sokaklar ekibinden 600. bölüm açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Şevket Çoruh: 2016’da İnandırıcı Gelmemişti

“Türker Bey en başında uzun soluklu bir iş yaptığını söylemişti. Bu onun inanılmaz öngörüsü oldu. İlk konuştuğumuz gün 2006’da inandırıcı gelmemişti ama öngörüleri doğruymuş Türker Abi’nin. Bu yalnızca öngörüyle değil tabi ki büyük bir birliktelik. Senaristiyle, yazarıyla, yönetmeniyle, tüm ekiple, sahne önü sahne arkasındaki herkesle kurgusuyla, sesiyle vs. önemli bir başarı.

600 bölüm 16 sene 16 sezon bir dizinin devam etmesi tabi birazcık şansı da var şanslı bir iş açıkçası. Türk televizyonlarında diğer iş yapan diğer tüm emekçi kardeşlerimizin projeleri de böyle uzun seneler devam eder temennisinde bulunalım. Ekip olarak 600 bölüm yan yanayız bu da bizim için çok önemli.

Şevket Çoruh Kimdir?

Ben akrabalarımdan çok Zafer Abiyi, Özgür’ü, iş arkadaşlarımı görüyorum. Çünkü haftanın 6 -7 günü hemen hemen buradayız. Yeni arkadaşlarımız katıldı dizimize. Onlarla beraber bu sezonu da tamamlayacağız. 600 bölüm bizim için birçok hatıra var.

Dizimizden ayrılan arkadaşlarımız, kaybettiğimiz oyuncu abilerimiz ablalarımız oldu, onları da analım burada. Bizim için dediğim gibi çok önemli, Kanal D için de 16 sezon devam eden çok kült bir iş haline geldi.”

Oya Okar: Yaklaşık 222 Bölüm Yapıyor

“Biz 600’ünde de yoktuk o yüzden üçte birinden fazlasında varım ben 378 galiba benim geldiğim bölüm. Yaklaşık 222 bölüm yapıyor. Sayın Türker İnanoğlu, doğru kişileri bir araya getirmiş. Tek bir kalemin iyi olması değil ama bütün kalemlerin iyi olması hem senaryo, hem ekip, hem yönetmen, hem kamera arkası hep bir arada bir maya tutmuş gibi denk gelmiş. İyi ki de gelmiş ki biz de bir noktasında bunun bir parçası olmuşuz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”

Arka Sokaklar Dizisinin Komiser Selin’i Oya Okar Kimdir?

Ozan Çobanoğlu: Çok Büyük Ustalarla Çalışıyoruz

“Biz içinde yer aldığımız işten dolayı gurur duyuyoruz. Düşünün belki de bir daha hiç böyle bir iş olmayacak Türkiye’de bundan sonra ve biz bu iş ile anılacağız. Ne güzel bir şey bizim için bir oyuncu olarak. Kariyerimiz adına belki bir yerlerde yazıldığında, bir kitap çıktığında isimlerimiz olacak biz çok mutluyuz bu konuda.

Ozan Çobanoğlu Kimdir?

İzleyicilerimiz sağ olsunlar binlerce yorum olunca, hepsini okumaya çalışıyoruz tabi ama genelde birbirine yakın, hep güzel şeyler okuyoruz. Eksik olmasınlar, biz de demek ki onlara layık bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha da iyisini yapmak istiyoruz her zaman. 16 yıl böyle geçti. Bundan sonra da kaç yıl gidecek bilmiyorum ama biz daha iyisini yapmak için çalışacağız.

Türk seyircisini doğru okumak çok büyük tecrübe gerektiren bir şey. Bu tecrübe de Sayın Türker İnanoğlu’nda var. Tabi ki yönetmenimiz Orhan Oğuz’da da var o da çok büyük bir yönetmen. Çok büyük ustalarla çalışıyoruz. Abilerimiz çok iyi oyuncu, biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Performanslarına yetişmeye çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler