Ana SayfaÜnlülerErtuğrul Özkök'ten Çağla Şıkel'e Olay Yazı: Sekse Ara Verdiyse...

İlgili Postlar

Ertuğrul Özkök’ten Çağla Şıkel’e Olay Yazı: Sekse Ara Verdiyse…

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’ün, ünlü manken Çağla Şıkel için yazdığı yazı sosyal medyada olay oldu. Aşk hakkında konuşan ünlü mankenin cinsel hayatına değinen Ertuğrul Özkök’ün tüm açıklamaları haberimizde.

Ertuğrul Özkök’ten Çağla Şıkel’e Olay Yazı: Sekse Ara Verdiyse…

Geçtiğimiz günlerde ünlü manken Çağla Şıkel, katıldığı bir seminerde söylediği sözler ile gündeme gelmişti. Çağla Şıkel, konuşması arasında Yaşadığım tüm kötü anılara teşekkür etmeyi öğrendim. Kimsenin hayatıma dahil olmasını istemiyorum. Şu andan itibaren herhangi bir aşk yaşamam”  açıklamasını yapmıştı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, bu açıklamaları yazısında kaleme aldı. Ertuğrul Özkök, aşk yaşamamak cümlesinin ne anlama geldiğini sorgulayan Özkök yazısında “Anahtar cümle şu: “Kimsenin hayatıma dahil olmasını istemiyorum…” Bundan, artık kimseyle bir “seks ilişkisi de yaşamayacak” anlamı çıkıyor mu? Demek ki, son yılların en büyük kadın modası olan “cinsel ilişkiye ara verme” kararı almış. Eğer öyleyse ona güzel bir kitap tavsiye ederim. Catherine Gray: “The Unexpected Joy of Being Single… Türkçesi şöyle: “Tek başına olmanın hiç beklemediğiniz zevkleri…”

Çağla Şıkel Kimdir?

Ertuğrul Özkök’ün bu yazısı sosyal medyada olay olmakla beraber, herkesi ayağa kaldırdı. Çağla Şıkel’in özel hayatı hakkında çarpıcı bir yorumda bulunan Özkök birçok kişi tarafından tepki aldı.

Ertuğrul Özkök'ten Çağla Şıkel'e Olay Yazı: Sekse Ara Verdiyse...

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler