Ana SayfaDedikoduAslı Enver ve Uraz Kaygılaroğlu Flörtü 2 Yemekte Bitti!

İlgili Postlar

Aslı Enver ve Uraz Kaygılaroğlu Flörtü 2 Yemekte Bitti!

Son dönemde çapkınlık turlarıyla sürekli gündeme gelen Uraz Kaygılaroğlu bu kez oldukça şaşırtıcı bir isimle gündemde. Geçtiğimiz dönemlerde ünlü oyuncu Aslı Enver’le anılmaya başlanmıştı. Ancak görünüşe göre Aslı Enver ve Uraz Kaygılaroğlu flörtü 2 yemekte bitti!

Altın Çağını Yaşıyor

Geçtiğimiz sene karısından boşanan Uraz Kaygılaroğlu genç kızların gözdesi haline gelen isimlerden. Yoğun set temposunda İstanbul’a geldiğinde sporu ve gece hayatını ihmal etmeyen Uraz Kaygılaroğlu’nun adı son dönemlerde çapkınlık iddialarından kurtulmuyor.

Mehtap Algül İlişki İddialarını Yalanladı

İki hafta önce sosyal medya fenomeni Mehtap Algül’e yeni bir aşka yelken açıtğı iddia edilen Uraz Kaygılaroğlu ilişki iddialarına sessiz kalmıştı. Çıkan haberlerden sonra ikilinin Bebek’te bir eğlence mekanında görüntülenmesi iddiaları doğrular nitelikte kabul edilince Algül’den açıklama geldi. Uraz Kaygılaroğlu’yla tek ortak noktalarının müzik zevkleri olduğunu açıklayan Algül’ün sosyal medya paylaşımlarından “Sen Anlat Karadeniz” dizisinin sevilen oyuncusu Can Kenar’la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Aslı Enver ve Uraz Kaygılaroğlu Flörtü 2 Yemekte Bitti!

Mehtap Algül’den sonra İstanbul gecelerinde görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu birkaç gün önce Aslı Enver‘le anılmıştı. Baş başa yemek yerken yakalanan ikili arasında yeni bir aşkın başladığı iddia ediliyordu ki ikilinin flörtü sadece iki yemek sürdü. Birlikte vakit geçirdikten sonra anlaşamayacaklarını düşündükleri iddia edilen ikilinin yollarını sessiz sedasız ayırdıkları söyleniyor.

Aslı Enver Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler