Ana SayfaÜnlüler"Erkek arkadaşın yanındaysa, cüzdana gerek yok" diyen Burcu Esmersoy’a tepkiler çığ gibi

İlgili Postlar

“Erkek arkadaşın yanındaysa, cüzdana gerek yok” diyen Burcu Esmersoy’a tepkiler çığ gibi

Geçtiğimiz günlerde, yeni açtığı YouTube kanalında söylediği “Erkek arkadaşınız yanınızdaysa, cüzdana gerek yok.” şeklindeki sözleri ile gündem olan Burcu Esmersoy, bu sözleri ile tepkilerin hedefi oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Esmersoy’un sözlerine büyük tepki gösterdi. İşte detaylar…

Burcu Esmersoy’dan ilginç itiraf

Burcu Esmersoy’dan erkek arkadaş ve cüzdan tavsiyeleri

Son zamanlarda birçok ünlü ismin yaptığı gibi YouTube kanalı açan Burcu Esmersoy, buradan takipçilerine günlük hayatta yardımcı olabilecek tavsiyelerde bulunuyor. Esmersoy, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yayında takipçilerine “Erkek arkadaşınızla birliktesiniz, cüzdana ihtiyacınız olmayabilir… Ama ne olur ne olmaz diye… Ki ben ne olur ne olmazcıyım! Mutlaka yanıma para almaya çalışıyorum ya da bir kart…” şeklinde bir tavsiyede bulundu.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy’un erkek arkadaş ve cüzdan tavsiyesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Esmersoy’a tepki gösterdiler.

İşte Burcu Esmersoy’a sosyal medyadan gelen tepkilerden bazıları…

“İnsanlar yıllardır uğraşıyor, kadınlarımız kendi ayakları üzerinde dursun kimseye bağlı olmasın diye sen kalkıp insanları böyle saçma şeylere yönlendiriyorsun”, “Bu kadar göz önünde olan insanların bile böyle düşünmesi ne kadar acınası ya… Hesabı erkek öder veya kadın adamın yanında elini cebine atamaz tabularınızdan ne zaman vazgeçeceksiniz?”, “Bu çok acı ama bir yandan da rol modellerin de hızlı bir şekilde savunduğumuz her şeyle dalga geçercesine davranması… Hangisine üzüleyim bilemedim”, “Ne olur nolmaz’mış. Bunu diyen kendi ekonomik özgürlüğüne ziyadesiyle sahip bir kadın. Fakat bilinçaltında halen- eğer yanında erkek varsa hesabı o öder zihniyeti. Biz uğraşaduralım, nafile”, “Erkek arkadaşımız parayı ödemezse nolur nolmaz diye cüzdan taşımalıyız? Şaka gibi”, “Niye biz kadınlar Asalak mıyız ki yanımıza cüzdan almayalım?”, “Yazık çok yazık! Ben utandım onun adına”

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte “Bana bakılmasından çok hoşlanmıyorum. Çok ilginç ama öyle. Dünya’nın aslında en garip şeyini yapıyorum. En çok bakılması gereken işi yapıyorum aslında. Ama böyle sahnede herkes bakarken mankenlik yapıp yürüyemezdim. Daha doğrusu hayatımda bir kere güzellik yarışmasına katıldım. Onda da çok utandım. Televizyonda olduğunuz zaman size kimin baktığını görmüyorsunuz. Televizyonda izleyiciler sizi görmüyor en azından.” şeklinde bir itirafta bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler