Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım'dan bomba açıklama: 25 yıllık arkadaşımla seviştim!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’dan bomba açıklama: 25 yıllık arkadaşımla seviştim!

Filminin cesur sahneleri ile gündem olan Yeşim Salkım, film galasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Salkım, özellikle “25 yıllık arkadaşımla seviştim” açıklaması ile dikkat çekti. İşte detaylar…

Yeşim Salkım’ın filmine, kadın oyuncu ile dudak dudağa öpüştüğü sahne damga vurdu!

Eğreti Gelin Ladik’in galası gerçekleşti

Eğreti Gelin Ladik filminin gala gecesi yapıldı. Ünlü yazar Şükran Kozalı’nın Eğreti Gelinler isimli romanından sinemaya uyarlanan film, özellikle Yeşim Salkım’ın cesur sahneleri ile gündeme gelmişti.

Yeşim Salkım kimdir?

25 senelik arkadaşımla seviştim

Eğreti Gelin Ladik filminin oyuncularından Yeşim Salkım, film hakkında basın mensupları ile sohbet etti. Yeşim Salkım, rol arkadaşı Hakan Eren ile ilgili “Hakan Eren’in performansı da şahane… 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim.” şeklindeki esprili açıklamaları ile dikkat çekti. Yeşim Salkım’ın bu açıklaması gala gecesine damgasını vururken, “Yeşim yeni filminin reklamı için yaptı.” eleştirilerine de neden oldu.

İnanç sorunu olsa da biz birbirimize inandık

Film hakkında açıklama yapan Yeşim Salkım, “Ekibe bir vefa borcum var, çok uğraştı ekip. En heyecanlandığım filmlerim arasında yer aldı bu film. Bu ülkede son zamanlarda inanç sorunu olsa da biz birbirimize inandık. Buradakilerin hepsi bağımsız sinemaya gönül vermiş insanlar. Parasız yapılmış bir iş ama gönülle yapılmış bir film.” diye konuştu.

Eğreti Gelin Ladik filminin fragmanı yayınlandığında, filmin oyuncusu Yeşim Salkım’ın cesur sahneleri büyük yankı uyandırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler