Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya Acun Ilıcalı Yorumuna Ateş Püskürdü

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı Yorumuna Ateş Püskürdü

Geçtiğimiz aylarda Tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini hayat veren ancak anlaşmazlıklar sonucu diziye veda eden oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medyada gördüğü paylaşım sonrasında deliye döndü. Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı yorumuna ateş püskürdü. İşte o tartışma;

Erkan Petekkaya Geri Adım Attı

Kırmızı Oda dizisinde oynayan Erkan Petekkaya, geçtiğimiz gün TV8’de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçe dava açılan Kerimcan Durmaz’a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı; ”Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh” demişti.

Erkan Petekkaya yaptığı paylaşımı tepki aldığı için kaldırarak yeni bir paylaşım yayınladı. Oyuncu “Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

“Acun Ilıcalı Onu Kovmuştu”

Sosyal medyada yapılan bir paylaşım Petekkaya’yı resmen çileden çıkardı. Paylaşımda “Acun Ilıcalı onu Kırmızı Oda dizisinden kovmuştu” ifadelerini gören Erkan Petekkaya sözdeyimiyle deliye döndü.

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı Yorumuna Ateş Püskürdü

Paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabında yayınlayan Erkan Petekkaya fotoğrafın altına şu açıklamayı düştü;

Erkan Petekkaya kimdir?

“Ben hiç bir yerden kovulmadım! Ahlaksız haberciler terbiyesizligin son noktaları, ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar. Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edeceğim. Allah belanızı versin. Bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter ne Acun’u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin zavallılar. Gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum.Hayırlısıyla… Allah yüreğinize iyilik versin”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler