Ana SayfaDedikoduMelisa Döngel Uçakta Kavga Mı Çıkardı?

İlgili Postlar

Melisa Döngel Uçakta Kavga Mı Çıkardı?

“Aşk, Mantık, İntikam” dizisinin güzel oyuncusu Melisa Döngel hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şaşkına çevişrmişti. İddialara göre ünlü oyuncu uçakta kavga çıkarmıştı. O iddialara Döngel’den açıklama geldi. Melisa Döngel uçakta kavga mı çıkardı? İşte o sorunun yanıtı;

Melisa Döngel Kafe Çalışanlarını Tehdit Etti

Geçtiğimiz sene arkadaşlarıyla gittiği bir kafede pandemi kısıtlamaları nedeniyle mekanın kişi sayısını aşamadıklarından dolayı kendilerini almaması karşısında sinirlenen Melisa Döngel çalışanları şu sözlerle tehdit etmişti; ”Siz bittiniz, sizi bitireceğim” Yaşanan olay üzerine 3 kafe çalışanı mekanın kamera görüntülerini alarak Melisa Döngel ve arkadaşları hakkında ”Hakaret ve tehdit” suçlamarından polise şikayette bulundu. Döngel ve yanındaki arkadaşlarının ifadesini almak isteyen polis ekipleri, Döngeli kayıtlı olduğu hiç bir adreste bulamadı. Bunun üzerine polis ekipleri ”Adresinde bulunamamıştır” diyerek dosyayı adliyeye gönderdi. Döngel ve arkadaşlarının savcılık tarafından ifadesi alınacağı öğrenildi.

Melisa Döngel Kimdir?

Melisa Döngel Uçakta Kavga Mı Çıkardı?

Son dönemin parlayan isimlerinden olan Melisa Döngel hakkındaki iddialar kafaları karıştırdı. Aylar önce arkadaşlarıyla gittiği bir kafeye alınmadığı için, kavga eden ve çalışanlara, “Siz bittiniz, sizi bitireceğim” diyerek tehditler savurduğu söylenen oyuncunun, bu kez de uçakta kavga çıkardığı iddia edildi.

Melisa Döngel ve Guadio Senia Aşkı Kısa Sürdü

Söylentilere göre; geçtiğimiz günlerde Döngel İstanbul’dan Bodrum’a gitti. Uçağa yorgun binen oyuncu, iki küçük çocuğun gürültüsünden rahatsız olarak “Sessiz olun” diye çıkışan oyuncuya, çocukların annesinden tepki geldi.

Bu tepkiyle iyice sinirlenen Melisa Döngel, yüksek sesle, “Çocuklarınıza sahip çıkın. Sizi dinlemek zorunda değiliz. Böyle rahat yolculuk yapacaksanız özel uçak tutun” diye bağırdığı, kavganın hosteslerin müdahelesiyle bittiği söylendi.

Şok Haber!… Melisa Döngel’in Evine Ellerinde Bıçakla Saldırdılar…

“Yalanla Alakalı Pek Çok Şey Gördüm Ama Bu Cidden Senaryo”

İddialar karşısında sessizliğini bozan Melisa Döngel şu açıklamayı yaptı;

Melisa Döngel, “Daha önce yalan gördüm, yalan haber gördüm, yalan yazılan yazılar gördüm. Yalanla alakalı pek çok şey gördüm ama bu cidden senaryo. Gidip bir dizi film yapımcısı falan olun. Eğer konu çocuklarsa bulunduğumuz dünyada onlara en hassas davranacak ilk kişi benimdir. İnce çizgimi aşmayın lütfen”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler