Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz 'dan Erkan Petekkaya'ya Yanıt Geldi!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz ‘dan Erkan Petekkaya’ya Yanıt Geldi!

Geçtiğimiz gün TV8’de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verilmiş bunun üzerine Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı’ya “Senin programında olmaktan utanıyorum” demişti. Kerimcan Durmaz ‘dan Erkan Petekkaya’ya yanıt gecikmedi. Detaylar haberimizin devamında…

Yasal Haklarımı Kullanacağım

Ödül aldığı için “Acun efendi yuh” diyerek Kerimcan Durmaz’ın ödül almasını eleştiren Erkan Petekkaya’ya Durmaz’dan yanıt geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

“Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde Türk yargısı tarafından yargılaması yapılıp hüküm verilen bir konu üzerinden, aradan yıllar geçmesine rağmen halen birtakım çevrelerce prim yapılmaya çalışılmasını üzülerek izliyorum.

Kimsenin, yüzlerce kişinin emek verdiği, milyonların beğenip oyladığı, yaptığım ve yapacağım işleri karalamaya çalışmasına müsaade etmeyeceğim.

Tarafımı da dahil ederek Acun Ilıcalı’ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim.”

Geri Adım Attı

Kırmızı Oda dizisinde oynayan Erkan Petekkaya, geçtiğimiz gün TV8’de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçe dava açılan Kerimcan Durmaz’a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı; ”Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh” demişti.

Erkan Petekkaya yaptığı paylaşımı tepki aldığı için kaldırarak yeni bir paylaşım yayınladı. Oyuncu “Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler