Ana SayfaÜnlülerMahmut Tuncer İbrahim Tatlıses'e "İyi ki Küs Kalmışız" Dedi!

İlgili Postlar

Mahmut Tuncer İbrahim Tatlıses’e “İyi ki Küs Kalmışız” Dedi!

İbo Show’un bu haftaki konukları Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Mahmut Tuncer, Özgür Alter ve Aydemir Akbaş’tı. Bir süredir küs olan Mahmut Tuncer ve İbrahim Tatlıses programda bir araya geldi. Detaylar haberimizin devamında….

İbrahim Tatlıses kimdir?

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil İsyan Etti

Bu hafta İbo Show’da ilginç anlar yaşandı. Programda Mahmut Tuncer, Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses’in arasında geçen para muhabbeti damga vurdu. Erbil Mahmur Tuncer’e “Bir uzun havanın arkasına türkü bağlayalım benim bölümüm bitsin” diyerek isyan etti.

Sevilen şovmen, “Başlayacağım uzun havana. Bu gece uzun havalar bitmedi. Ben de söylerim, kimse kalmaz burada” diyerek programdakilere tatlı bir tehditte bulundu. Bunun üzerine Mahmut Tuncer, Erbil’i 100 lira vererek susturdu.

Mahmut Tuncer Kimdir?

Tam 7 Kez Küstüler!

İbrahim Tatlıses ise “Oğlum Ahmet’in o para” diyerek olaya müdahil oldu. Tatlıses’in sözlerine şaşıran Tuncer ise “İyi ki senle küs kalmışız” esprisiyle ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşattı. Zaman zaman küsüp barışan eski dostlar, 7’nci kez barışarak bir rekora imza attı.

Uzun hava okumaya ısrar eden Tuncer orkestraya dönünce ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu kez “Benim için oku” dedi. Tuncer’in “Para insanı nasıl değiştiriyor görün işte” sözleri ise izleyicileri eğlendirdi.

Esprileri art arda patlatan Mahmut Tuncer, orkestraya da takılmayı ihmal etmedi. Tuncer, orkestranın para isteğini “Bu parçada davul yok” diyerek reddetti.

Mahmut Tuncer’in Davasında Karar Verildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler