Ana SayfaDedikoduEnis Arıkan'dan Sette Komik Paylaşımlar

İlgili Postlar

Enis Arıkan’dan Sette Komik Paylaşımlar

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen ‘Camdaki Kız’ dizisinin ‘Muzo’su Enis Arıkan, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Rol arkadaşı Nur Sürer’in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Enis Arıkan’dan sette komik paylaşımlar geldi. İşte o paylaşımlar;

Enis Arıkan: Kendimi Oynamak Çok Zevkliydi

Film, Sertab Bal’ın birbirinden komik maceralarını sinema salonlarına getirecek. Eğlenceli filmde Sertab’ın iç sesini Enis Arıkan canlandırıyor.

Bartu Küçükçağlayan “Allahtan Enis Arıkan Daha Ünlü Oldu da Kurtuldu.”

Alışılmışın dışında bir rolle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Arıkan, rolüyle ilgili, “Kendimi oynamak çok keyifli, sadece Enis Arıkan’ın biraz karikatürize hali diyebiliriz. Çok güzel bir setti, seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum” dedi. Filmde tüm sahnelerini Hazal Kaya ile çeken oyuncu, “Hazal ile çok yakın arkadaşız. 15 yıl sonra tekrar karşılıklı oynamak çok heyecan vericiydi” açıklamasını yapmıştı. Muzo karakteri hakkında ise şunları söylemişti;

““Enis acilen bu ruh halinden çık, her şeyi tatlı halledeceğim diye duygularını kaybedeceksin” dedi. Bu konuşma beni çok etkiledi. “Konservatuar okudum, benim için role girmek dert değil” diyordum ama ilk bölümde çok zorlandım. Üç repliğim vardı, defalarca çektik. Sonra oynadım, ilk başta istediğim gibi olmadı. Kurdeşen döktüm diyebilirim. Ama zamanla istediğim gibi oldu.”

Enis Arıkan’dan Camdaki Kız Paylaşımı

Camdaki Kız’da ‘Muzo’ karakterine hayat veren Enis Arıkan, usta sanatçı Nur Sürer’le fotoğraflarını, “Nur yüzlüm, gülen yüzün hiç solmasın” mesajı ile Instagram hesabından paylaştı.

Arıkan’ın esprili paylaşımında Nur Sürer’in, dizide canlandırdığı ‘Feride’ karakteri gibi sert ifade takınması takipçileri güldürdü ve yüzlerce beğeni aldı. Eda Ece, Songül Öden, Emel Sayın, Hatice Aslan, Saba Tümer, Deniz Seki, Feri Baycu Güler ve Sema Şimsek ünlü isimler de paylaşıma kayıtsız kalmadı ve yroumlarıyla beğenilerini dile getirdi.

Enis Arıkan’dan Sette Komik Paylaşımlar

39 yaşındaki Enis Arıkan, 3.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından takipçilerini gülümseten bir paylaşıma daha imza attı.

‘Camdaki Kız’ setinde Nur Sürer’in videosunu çeken ve sert ifadeli oyuncuyu “Nur yüzlüm” notuyla paylaşan oyuncu, videosune eklediği eğlenci şarkıyla da dikkat çekti. Ünlü ismin bu videosu, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

Öte yandan yakışıklı oyuncunun setten yayınladığı videolar, daha önce de sosyal medyada çok konuşulmuştu. Arıkan, rol arkadaşı Burcu Biricik’in dar elbisesi sebebiyle merdivenlerden hoplayarak çıkmak zorunda kaldığı anları takipçileriyle paylaşmıştı.

Güzel oyuncuyu ABD’li yıldız Kim Kardashian’a benzeten Enis Arıkan, paylaşımına; “Merdivenlerden çıkamayan Kim Gardaşyan” mesajını yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler