Ana SayfaDedikoduBuray Sahnede Duygu Dolu Açıklamalar Yaptı

İlgili Postlar

Buray Sahnede Duygu Dolu Açıklamalar Yaptı

Yoğun konser maratonuna ara vererek, Madagaskar ve Mauritius tatiline çıkan Buray, birçok yardım işinde bulunmuş ve takdir toplamıştı. Geçtiğimiz gün konser veren Buray sahnede duygu dolu açıklamalar yaptı. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

Buray Sahnede Duygu Dolu Açıklamalar Yaptı

Verdiği aranın ardından Türkiye turnesine kaldığı yerden devam eden şarkıcı, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü unutmadı. Sahnede sesi titreyen şarkıcı, “Zonguldak’ta, Soma’da, Ermenek’te, Yozgat’ta, Amasya’da ve en son Bartın’da helal lokma için yerin metrelerce kat altında hayatlarını kaybeden tüm madencileri saygıyla anıyorum” dedi.

Ünlü şarkıcı Buray, Kolombiya ve Panama’dan sonra Amazon Ormanları’na giderek, kısa bir tatil yapmıştı. Gitarını yanından ayırmayan şarkıcı, ‘Deli Kız’ eserini, eşsiz Guatape manzarası eşliğinde seslendirmişti. Bölgeyi ziyaret eden turistlerin de dikkatini çeken Buray, Türkiye’den kilometrelerce uzakta alkış yağmuruna tutulmuştu.

Miniklerle yaptığı kısa bir provanın ardından ‘Alaz Alaz’ eserinin nakaratını seslendiren şarkıcı, gördüğü samimiyet ve yakın ilgi karşısında duygu dolu anlar yaşamıştı.

Su Kuyusu Açtırdı

Buray, geçtiğimiz haftalarda yoğun konser maratonuna ara vererek, Madagaskar ve Mauritius tatiline çıktı. Şarkıcı, Bir Küçük Adım Derneği üyeleri ve Başka Türlü Macera ekibiyle Madagaskar’ın Antsirabe kasabasında, su kuyusu açtırdı. Çalışmalara destek de veren Buray, “Bu coğrafyanın en büyük sorunlarından biri bu…” dedi.

“Daha Değerli Bir Şey Yok”

“Her yıl binlerce insan temiz içme suyu kaynağı eksikliği nedeniyle yakalandıkları hastalıklara yenik düşüyor” diyen Buray, “Bunun büyük bir bölümünü ise masum çocuklar ve bebekler oluşturuyor. Şu dünyada bir çocuğun yüzündeki gülümseme ve mutluluktan daha değerli bir şey yok” şeklinde konuştu.

Konser Maratonuna Devam Ediyor

Buray, Madagaskar tatili için verdiği aranın ardından Türkiye turnesine kaldığı yerden devam ediyor. 2022 yılında dolu dizgin performansları ile konserden konsere koşan ve şarkılarıyla on binlerce hayranının kalplerine dokunmayı başaran Buray, Konya Selçuklu Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir akşama imza attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler