Ana SayfaDedikoduBade İşçil Ekranlara Geri Dönmek İstiyor

İlgili Postlar

Bade İşçil Ekranlara Geri Dönmek İstiyor

Bade İşçil ekranlara geri dönmek istiyor. Bade İşçil, önceki gün oğlu Azur Sualp ile Etiler’de objektiflere yansıdı. İşçil, ekranlara geri dönmek istediğini belirtti. İşte o açıklamalar;

“Çok Mutluyum”

Bade İşçil, “Oğlum kolunu kırmıştı, uzun bir süre kolu açıdaydı. Bugün alçıyı çıkardık ondan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Bade İşçil Ekranlara Geri Dönmek İstiyor

“Yeni bir proje var mı?” sorusuna da yanıt veren oyuncu, ”Ekranlara dönmeyi dört gözle bekliyorum. Artık sıkıldım diyebilirim. Pandemi derken epey bir zaman geçti. Sokaktaki insanlar dahi ne zaman ekranlara döneceğimi soruyor. Umarım en kısa sürede güzel bir proje ile dönerim. Bu kadar ara bana fazla geldi.” ifadelerini kullandı.

“Çocuk Benden Bağımsızlaştı”

Daha önce ‘Ezel’, ‘Kuzey Güney’, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ gibi yapımlarda rol alan Bade İşçil, geçtiğimiz aylarda Hülya Koçyiğit’in sunumuyla TRT 2’de ekranlara gelen ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk olmuştu. Anne olduktan sonra hayata bakışının değiştiğini hissettiğini belirten ünlü isim, “Azur öncesini hiç hatırlamıyorum gibi bir şey. Hep o varmış, onunla bir bütünüm gibi hissediyorum. Çocuk benden bağımsızlaştı ama ben kopamıyorum” demişti.

Son olarak başrollerini Deniz Çakır, Bade İşçil, Alican Yücesoy ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı ‘Aslında Özgürsün’ adlı internet dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda  objektiflere yansıdı. Keyifli olduğu dikkatlerden kaçmayan İşçil, dinlendiğini söylemişti.

“Dinleniyor Olmak Zorundayım”

Başrolünde oynadığı ‘Aslında Özgürsün’ adlı dizinin ikinci sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı sorusuna yanıt veren ünlü isim, “Bilmiyorum. İkinci sezonu çekecektik aslında eylül ayının sonu gibi düşünülüyordu bende o yüzden iş değerlendiremedim. Dinleniyor olmak zorundayım” demişti.

Gelen teklifleri değerlendiremediğim için üzüldüğüm diyen İşçil, “Dediğim gibi çekim programı değiştiği için projenin böyle oldu” diye konuştu. Tekliflerin televizyona yönelik olduğunu söyleyen Bade İşçil, “Dönelim artık, pandemi bitti” ifadelerini kulanmıştı.

“Beni özleyenlere ne diyeceğimi bilmiyorum” diyen oyuncu, “Çalışın bir şeyler yapın diyorlar. Rol aldığım dizilerdeki karakterleri söylüyorlar bana; Şebnem ve Banu diyorlar. Bir paylaşım yapamıyorum baskıya maruz kalıyorum” şeklinde konuşmuştu.

“Çocuk Olunca da Zor”

39 yaşındaki Bade İşçil, “Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?” sorusuna da şu yanıtı vermişti:

Evet. Ben bir yere çıkmıyorum, gezmiyorum. Çocukla olunca da zor. Kaderde varsa yaşanır.

Oyuncu, “Heyecanlanmak istemiyor musunuz?” sorusunu da “İstemez mi insan? Gezen biri de değilim, beni nerede bulacak? Yemeği de evde yiyoruz yani anladınız mı? Öyle olunca, durum böyle oluyor” şeklinde cevaplamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler