Ana SayfaDedikoduBade İşçil'den Oyunculuk Açıklaması

İlgili Postlar

Bade İşçil’den Oyunculuk Açıklaması

Oyuncu Bade İşçil, önceki gün oğlu Azur ile birlikte Akmerkez’de görüntülendi. Mağazaları gezen oyuncu, sekiz yaşındaki oğlunun forma isteği üzerine bir spor kulübünün mağazasına girdi. Bade İşçil’den oyunculuk açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“O Adamı Sevmesem Çocuk Yapmazdım”

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı’nda gezintiye çıkardığı köpeği Mösyö ile görüntülenen ünlü oyuncu Bade İşçil, çocukları Azur için eski eşi Malkoç Sualp ile görüştüklerini söyleyip, “Ne olursa olsun çocuğumun babası, onun genini soy adını taşıyor. Zaten o adamı sevmezsem çocuk yapmazdım” dedi.

“Birbirimizi İdare Ediyoruz”

“Biz zamanında anlaşamadık ve ayrıldık. Anne ve babayız ne kadar ayrı olabiliriz ki? Maşallah diyeyim idare ediyoruz, birbirimizi çocuk için. Çocuğumun babası yani ne olursa olsun. Kötü bir şey de olsa çocuğum onun soyadını, genini taşıyor, ben o adamı sevmesem çocuk yapmazdım zaten.”

Neden Boşandılar?

Olaylı boşanma davaları ile magazin manşetlerini süsleyen ikili, oğulları Azur için düşmanlığı bitirmişti. İkili arasındaki buzlar zamanla iyice eridi ve dostluğa dönüştü.

Boşanma sonrası kalbini aşka kapatan Bade İşçil ile Malkoç Sualp, geçtiğimiz yıl Bodrum’da tatilde çocukları için bir araya geldi. Yalıkavak’ta bir beach’te görüntülenen eski eşlerin keyfi yerindeydi. Bu eğlenceli tatile Bade İşçil’in annesi Kadriye Hanım da eşlik etti.

Bade İşçil: Bazen Mutlu Olmayı Unutuyorum

Bade İşçil’den Oyunculuk Açıklaması

Kısa bir turdan sonra lisanslı takım ürünlerin satıldığı mağazadan çıkış yapan Bade İşçil, “Birlikte alışveriş yapıyoruz, iyiyiz” derken, oğlunun okulunun iyi gittiğini söyledi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, “Tabii ki gelen senaryolar var, ama okuduğum zaman beni heyecanlandırması gerekiyor. Senaryoda alacağım rolün duygularımı harekete geçirmesi gerekiyor. Şimdilik bakıyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler