Ana SayfaDedikoduEnis Arıkan'dan Maldivler Paylaşımı

İlgili Postlar

Enis Arıkan’dan Maldivler Paylaşımı

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Camdaki Kız’ dizisinde ‘Muzaffer Koroğlu’ karakterine hayat veren Enis Arıkan, oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde Maldivler’de tatilde olan oyuncu Enis Arıkan’dan Maldivler paylaşımı geldi. Ünlü oyuncu kumsalda verdiği poza düştüğü notla takipçilerini kırdı geçirdi. İşte Enis Arıkan’ın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım;

“Beni Yok Edemeyeceksiniz”

Daha önce şimdiki haliyle seneler önceki halini kıyaslayan bir sosyal medya paylaşımını, kendi hesabından takipçileri için yayınlayan Arıkan, yıllar içindeki değişimine dikkat çekilen gönderiye esprili bir yanıt vermişti. Ünlü oyuncu, “Beni yok edemeyeceksiniz. Ben doğal güzelim” ifadelerini kullanmıştı.

Ardından paylaşıma eklenen hastag’lere takılan başarılı oyuncu, yakın dostu Ezgi Mola’nın etiketlenmesine de kayıtsız kalamadı. Arıkan bu durum için “Bir de Ezgi Mola güzelliği ne alaka” yorumunda bulunmuştu.

Enis Arıkan Kırdı Geçirdi

‘Camdaki Kız’, geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapıp ekran macerasına kısa bir ara verince Enis Arıkan da soluğu tatilde aldı. Şimdilerde Maldivler’de olan ve tatil pozlarını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, son gönderisine düştüğü notla gündem oldu.

Sahilde çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Arıkan, paylaşımına; şu notu düştü:

Son foto hakkında konuşalım?-Evet göbeğimi içine çektim.-Evet zayıf görünmek için resmi koyulaştırıp Fedon’a benzedim.-Evet slip giyindim ama Uraz Kaygılaroğlu kıskanır diye havlu bağladım.-Evet adonislerimi sakladım çünkü Şükrü Özyıldız’dan daha iyi olduğuma yemin edebilirim.-Evet şimdi herkes sussun dünya güzeli konuşulsun.

Enis Arıkan’dan Maldivler Paylaşımı

Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı. Bir takipçisinin belinde havluyla olan fotoğrafı için “Son fotoğrafı ilk koymalıydın” yorumuna yanıt veren Arıkan, “Utandım beni bilirsiniz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler